DISTRIBUIȚI

Deportivo La Coruña a cedat pe teren propriu în partida cu Atletico de Madrid, scor 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat în minutul 90+1.

Pantilimon a fost titular la gazde în meciul cu Atletico. Florin Andone a început jocul pe bancă, dar a fost introdus în minutul 75, în locul lui Bakkali. Partida a fost destul de echilibrată, iar rezultatul de egalitate părea destul de previzibil. Thomas Partey a marcat pentru 1-0 dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. Gabi i-a împins mingea ghanezului, care a trimis direct în vinclu, la colţul scurt. Pantilimon n-a avut nicio reacţie la execuţia lui Thomas.

Este al doilea gol consecutiv pentru mijlocaşul lui Atletico, care a punctat şi în meciul cu Qarabag din Liga Campionilor, încheiat 1-1, pe Wanda Metropolitano. Deportivo rămâne pe locul 16, cu 11 puncte. Bilbao şi Celta au de asemenea 11 puncte, dar încă nu au jucat în această etapă. Atletico a urcat temporar peste Real Madrid, având 23 de puncte, în timp ce trupa lui Zidane are 20. Real va juca pe teren propriu cu Las Palmas în această etapă.

LĂSAȚI UN MESAJ