DISTRIBUIȚI

Miercuri seara, incepand cu ora 19:30, Dinamo Bucuresti primeste vizita celor de la Elverum in prima etapa a grupei D din Liga Campionilor. Este o grupa puternica, in care Wisla Plock si Ademar Leon sunt considerati favoriti la calificare.

Dinamo București In ultimele trei sezoane a cucerit de fiecare data Liga Nationala, de doua ori Supercupa Romaniei si o singura data Cupa Romaniei. Pentru actualul sezon, obiectivul este foarte clar, repetarea performantei din sezonul precedent. In aceasta vara, au fost adusi mai multi jucatori, dar cei mai importanti sunt cei trei tunisieni Amine Bannour, Kamel Alouini si Makrem Missaoui. Antrenorul Constantin Stefan n-a avut mult timp la dispozitie, dar a reusit sa formeze o echipa solida. In noul sezon a debutat cu dreptul, cu o victorie categorica obtinuta in fata celor de la HCDS Constanta, scor final 30-24. In Liga Campionilor situatia este mult mai dificila. In sezonul trecut a terminat pe ultimul loc in grupa, cu doar o singura victorie obtinuta in cele zece etape.

Elverum de doua sezoane domina campionatul intern si se pare ca nici in acest sezon nu va avea probleme prea mari. In prima etapa a jucat pe teren propriu contra celor de la Naerbo. A fost o partida dezechilibrata, pe care a castigat-o la zece goluri. A urmat o deplasare mai usoara la Falk, unde cativa jucatori au fost odihniti pentru partida din Liga Campionilor. Chiar si in aceste conditii, a castigat foarte usor la 17 goluri diferenta. Ofensiva este punctul forte al echipei, iar pe contraatac marcheaza multe goluri. In sezonul precedent, in Liga Campionilor, a ratat la mustata prezenta in play-off. Pentru acest sezon, obiectivul este clasarea in primele doua locuri, iar in aceasta partida trebuie neaparat sa obtina toate punctele puse in joc.

Pana acum cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, anul trecut, tot in Liga Campionilor. Atunci, Elverum s-a impus de fiecare data. Pe teren propriu cu 40-32, iar in deplasare cu 34-33. Au fost doua partida interesante, cu multe goluri si rastunari de scor.

In aceasta partida, Dinamo Bucuresti porneste cu prima sansa, deoarece joaca pe teren propriu. Totusi, Elverum are un lot mai valoros, cu jucatori cu exprienta, care pot face diferenta intr-un astfel de meci. 

Pronostic : Elverum -1.5 goluri

Lasă un răspuns