DISTRIBUIȚI

Kei Nishikori și Dominic Thiem se întâlnesc în primul meci al zilei de joi, de la ora 16:00. Miza calificării există doar pentru japonez, în timp ce finalistul de la Roland Garros nu mai are cum să ajungă în semifinale.

NISHIKORI A LĂSAT IMPRESII CONTRADICTORII ÎN PRIMELE MECIURI
După primele două jocuri, Kei Nishikori a lăsat o impresie ciudată. Mai întâi, niponul l-a învins cu 2-0 la seturi pe Roger Federer, iar apoi a pierdut cu 0-6 1-6 în fața lui Kevin Anderson. În meciul cu sudafricanul a jucat foarte slab, a greșit multe mingi și a terminat cu satisfacția câștigării unui game, pentru a evita rușinea supremă a unui double baggel.

„A fost cea mai slabă partidă din acest an, nu îmi explic cum am putut să joc atât de slab. Bine că se joacă în acest format și nu sunt eliminat după acest meci”, a spus Kei la conferința de presă.

NIPONUL VREA SĂ REPETE PERFORMANȚA DIN 2014 ȘI 2016
Nishikori are capacitatea de a lăsa în spate acest rezultat, mai ales că are șansa calificării în semifinale. Asiaticul a ajuns în penultimul act la edițiile pare, în 2014 și 2016, astfel că speră să facă din nou pasul și în 2018. Dacă va evolua precum a făcut-o în partida de debut cu Federer, Kei are prima șansă în fața unui Thiem care nu mai are motivația calificării.

Thiem a pierdut cu Anderson (3-6 6-7) și cu Federer (2-6 3-6), astfel că meciul cu Nishikori rămâne unul de palmares pentru austriac. Dominic a eșuat pentru a treia oară la rând în tentativa de a depăși faza grupelor la competiția din O2 Arena.

Statisticile reflectă forma slabă arătată la acest turneu: Thiem nu și-a procurat nici măcar o minge de break în cele două partide disputate la Londra. Mai mult, a avut de tras pe serviciu, pe care și l-a cedat de 5 ori până acum (5/14). Oboseala și-a spus din plin cuvântul la Londra, la finalul unui sezon greu, în care Thiem a jucat nu mai puțin de 74 de partide.

TOT JAPONEZUL E ÎN AVANTAJ ȘI LA MECIURILE DIRECTE
La capitolul meciuri directe întâietatea o are Nishikori, care conduce cu 3-1. Cea mai recentă confruntare a avut loc tot pe hard indoor, la Viena, acasă la Thiem. Acel meci a fost tranșat pe 26 octombrie 2018 de Kei cu 6-3, 6-1.

Dacă Dominic nu mai are vreo șansă de calificare, lucrurile sunt interesante pentru Nishikori. Dacă niponul se impune joi, el are șanse mari să se califice – ar avea nevoie ca Anderson să îi ia un set lui Federer pentru a fi sigur de prezența în semifinale. Dacă Kei câștigă în două seturi, are toate șansele să îl lase pe Federer în afara turneului.

Celălalt meci al grupei Lleyton Hewitt va fi disputat de Federer și Anderson, joi seara cu începere de la ora 22:00. În cazul în care Anderson se impune, lui Nishikori îi ajunge un set pentru a face pasul spre penultimul act.

Pronostic : victorie Kei Nishikori – cotă 1,60

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAustria – Bosnia & Hertegovina , joi 15 noiembrie 2018
Articolul următorRoger Federer – Kevin Anderson , joi 15 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns