DISTRIBUIȚI

Borussia Dortmund și Werder Bremen se întâlnesc în etapa a 15-a din Bundesliga, sâmbătă, de la ora 19:30. Este un duel de tradiție în fotbalul german, în care golurile nu lipsesc aproape niciodată. În ultimele 9 dueluri consecutive au marcat ambele formații!

PARIURILE PE GOLURI, MEREU CÂȘTIGĂTOARE

Cele două rivale și-au împărțit victoriile în ultimele meciuri directe, dar Werder un singur succes la Dortmund, în ultimii 9 ani (12 partide). În schimb, golurile sunt o opțiune de pariere populara la acest meci, în care selecția „3+” a fost câștigătoare în 11 din ultimele 13 dueluri. În acest moment, diferența de valoare dintre cele două formații este destul de clară, iar trupa lui Lucien Favre vine după 6 victorii în ultimele 7 meciuri oficiale. La mijlocul săptămânii, BVB a câștigat fără emoții pe terenul lui AS Monaco (2-0), în UCL, după ce în etapa precedentă de campionat a învins-o pe Schalke în derby-ul bazinului Ruhr, scor 2-1.

ALCACER, PRINCIPALA ARMĂ OFENSIVĂ A GAZDELOR

Werder Bremen a învins-o etapa trecută pe Dusseldorf, scor 3-1, după o serie de patru meciuri modeste, în care alb-verzii au pierdut de trei ori. Defensiva echipei antrenate de Florian Kohfeldt este cel mai vulnerabil compartiment, pentru că Werder a primit gol în 9 din ultimele 10 partide pe plan intern! Dortmund ar trebui să profite de ezitările oaspeților, însă antrenorul Favre are probleme de lot semnificative, mai ales în atac. Speranțele de gol ale favoriților se leagă în special de Paco Alcacer, care a înscris de 10 ori în acest sezon.

WERDER A ÎNSCRIS ÎN TOATE DEPLASĂRILE!

De la Borussia nu vor putea juca danezii Bruun Larsen și Delaney, dar nici Reus, Sancho și Witsel, la care se adaugă și accidentarea polonezului Pizsczek. În schimb, Werder vine pe Signal Iduna Park fara Bargfrede, Johansson, Kapino, Veljkovic și Bartles. Cota gazdelor e în creștere, din cauza problemelor de lot amintite mai sus, dar Dortmund a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri cu Werder Bremen pe teren propriu, reușind să înscrie 14 goluri pe parcurs. În schimb, alb-verzii au marcat în toate deplasările oficiale din acest sezon!

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM

  • Borussia Dortmund a câștigat 9 din ultimele 10 partide de Bundesliga
  • În 8 din ultimele 10 partide jucate de Borussia în campionat s-au înscris cel puțin 3 goluri
  • Gazdele au marcat 25 de goluri în cele 7 partide disputate pe teren propriu: 3.57 pe meci

Pronostic :  peste 2,5 goluri – cotă 1,42

Lasă un răspuns