DISTRIBUIȚI

Joi, 20 septembrie, e zi de sărbătoare în Luxemburg! Debutează, pentru prima oară în istorie, o echipă din micuțul ducat în grupele unei competiții europene.

Dudelange dă piept cu AC Milan, de la ora 22:00, pe Stade Josy Barthel, în grupa F a UEFA Europa League, din care mai fac parte Betis și Olympiakos.

Luxemburghezii nu au așteptări. Pentru ei, calificarea istorică în grupe e deja apogeul și nu-și fac mari speranțe, mai ales în fața giganților de la Milan.

Dudelange a eliminat echipe ca Legia Varșovia și CFR Cluj, campioana României, în drumul spre această super performanță epică, dar rossonerii sunt la cu totul alt nivel.

DUDELANGE NU A PIERDUT ÎN MECIURILE EUROPENE DIN ACEST SEZON
Totuși, luxemburghezii își vor juca puținele șanse până la capăt. Dudelange a înscris cel puțin două goluri în șase din ultimele lor șapte partide europene și sunt neînvinși în acest sezon în preliminariile UEL, în șase meciuri.

Aventura europeană i-a stors de energie, însă, pe elevii lui Topmoller, care ocupă doar locul 12 în clasament în campionatul intern, cu doar 6 puncte, dar cu două meciuri mai puțin jucate.

Și Milan a avut un început ezitant de sezon în Serie A, cu o înfrângere, o victorie și o remiză. „Diavolii milanezi” se află pe locul 13 deocamdată, cu doar 4 puncte, șapte mai puțin decât rivala Juventus, dar elevii lui Gattuso au și un meci mai puțin jucat.

Pronostic : victorie Milan – cota 1.27

Lasă un răspuns