DISTRIBUIȚI

Gazdele jocului de duminică trec printr-o perioadă de grație. Tocmai și-au egalat recordul istoric din 1992, atunci când ajunseseră în antepenultimul act din Cupa României – ”galben-albaștrii” au învins joi cu 2-1 pe FCSB și au ajuns în sferturile competiției K.O.

Elevii lui Dan Alexa trebuie să-și revină însă repede, deoarece duminică, 4 noiembrie, de la ora 16:00, au un meci foarte dificil pe teren propriu, în etapa a 14-a din Liga 1, prima din returul sezonului regulat. Dunărea, aflată pe locul 8, cu 13 puncte, primește vizita Viitorului Constanța (loc 4, 22 de puncte).

DOUĂ ECHIPE CE SE CUNOSC FOARTE BINE
În tur, chiar în runda inaugurală, Călărașiul a dat lovitura, câștigând cu 1-0 la Ovidiu. Între cele două echipe există o relație apropiată, cunoscându-se destul de bine, ele jucând și două partide de verificare în această toamnă: una a fost câștigată de Dunărea (2-1), cealaltă de Viitorul (1-0).

Formația gazdă traversează o perioadă de imbatibilitate. Dunărenii au șase meciuri la rând în toate competițiile, fără nicio înfrângere. Formația lui Alexa a pierdut ultimul meci oficial pe 23 septembrie, 0-2 la FCSB, iar din 12 august nu au mai cunoscut eșecul pe teren propriu, de la 1-3 cu Universitatea Craiova.

Dunărea este echipa cu cele mai multe egaluri din Liga 1, nu mai puțin de șapte. De altfel, în elită, călărășenii au patru remize succesive, trei dintre ele fiind bifate cu scor de 1-1.

VIITORUL, ÎN REVENIRE FORMIDABILĂ
Și Viitorul lui Gheorghe Hagi trece printr-un moment excepțional. Dobrogenii au acces și ei în sferturile Cupei, după ce au învins la Iași la loviturile de departajare. Practic, Ianis Hagi și compania au patru triumfuri la rând în toate deplasările oficiale: pe lângă izbânda de la Iași, s-au consemnat victoriile cu 2-1 de la Iași și Botoșani (Liga 1), precum și scor de forfait, 3-0 de la Chiajna (Cupa României).

Pronostic : X2 & peste 1,5 goluri – cotă 1,80

Lasă un răspuns