DISTRIBUIȚI

Duminică, 7 octombrie, de la ora 14:00, la Călărași, Dunărea caută să-și continue forma excelentă manifestată în primul ei sezon de Liga 1. Călărășenii, după zece runde, sunt pe locul 9 cu 13 puncte. Ilfovenii nu se regăsesc: mai departe, sunt pe locul 14, cu doar patru puncte.

REVINE DOBROSAVLEVICI LA GAZDE
Vestea bună pentru Dan Alexa este că unul dintre jucătorii săi de bază revine pe teren. Alin Dobrosavlevici, stoper care a reușit trei goluri în toate competițiile oficiale din această ediție, a fost suspendat în meciul precedent, 1-1 la Concordia Chiajna.

Dunărea a câștigat ultimele două meciuri de pe teren propriu: 2-0 cu Poli Iași și 3-2 cu FC Botoșani.

De știut: Călărașiul a pierdut un singur meci în acest an calendaristic, pe propriul stadion: 1-3 cu Universitatea Craiova, pe 12 august.

Pentru Alexa, este a patra întâlnire cu Voluntariul, ca antrenor, având un palmares echilibrat cu această echipă: o victorie, un egal și o înfrângere.

VOLUNTARIUL, FĂRĂ VICTORIE „AFARĂ” DE CINCI LUNI
Ilfovenii nu mai știu de exact cinci luni ce înseamnă o victorie externă. Ultimiul triumf în deplasare datează din 4 mai: 3-2 la ACS Poli Timișoara.

Voluntariul are cea mai slabă apărare din elită, cu 21 de goluri încasate.

Partea pozitivă pentru formația lui Dinu Todoran este că în ultimele două deplasări au scos două remize contra unor echipe de pe primele locuri: 1-1 la Sepsi OSK și 0-0 la Astra Giurgiu. De asemenea, ilfovenii nu au pierdut în ultimele trei meciuri oficiale: 1-1, cu Sepsi, respectiv Botoșani, în Liga 1 și 2-1 cu Botoșani în Cupa României.

O pierdere importantă pentru vizitatori este absența atacantului Geoffrey Malfleury, eliminat în meciul cu Botoșani. Jucătorul de 30 de ani are la activ două goluri pentru ilfoveni în acest campionat.

De observat că ambele echipe au câte patru remize în acest sezon.

Pronostic : victorie Dunărea Călărași – cotă 2.25

Lasă un răspuns