DISTRIBUIȚI

Joi 06.12.2018, incepand cu ora 15:00, va avea loc duelul Dunav Ruse – Slavia Sofia, din cadrul rundei a 18-a a primei ligi din Bulgaria.

Dunav Ruse se claseaza in acest moment pe pozitia a 12-a a clasamentului din Parva Liga, cu 14 puncte acumulate dupa 17 etape. Bulgarul A. Ahmedov este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 7 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte slaba in campionat, cu 4 infrangeri suferite in precedentele 5 partide de campionat. Dupa victoria inregistrata cu Bistritsa (scor 3-0), acestia au cedat pe terenul celor de la Botev Vratsa (scor 3-0), pe teren propriu cu CSKA Sofia (scor 0-2) si pe terenul celor de la Levski etapa precedenta, cu scorul de 2-0. Gazdele au castigat doar una din ultimele 3 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa acel 3-0 inregistrat in fata celor de la Bistritsa.

De partea cealalta, Slavia Sofia ocupa pozitia a 10-a a clasamentului primei ligi din Bulgaria, echipa reusind sa adune 20 de puncte dupa 17 partide de campionat. Bulgarul G. Ivanov este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 3 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte acumulate in tot atatea partide. Dupa remiza inregistrata pe teren propriu cu Lol. Plovdiv (scor 1-1), acestia au suferit un esec pe terenul celor de la Bistritsa (scor 1-0), ca etapa precedenta sa se impuna in derby-ul cu CSKA Sofia de pe teren propriu, scor 1-0. Oaspetii reusesu sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din luna Martie a acesui an, incheiata cu scorul de 0-1.

Acest duel pune fata in fata doua echipa inconstante, care nu impresioneaza cu nimic in acest debut de sezon. De altfel, acestea nu au o ofensiva de invidiat, in plus, in doar una din ultimele 5 partide directe dintre cele doua inscriindu-se mai mult de 2 goluri. Ma astept la o noua partida echilibrata, lipsita de prea mult spectacol.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,76

Lasă un răspuns