DISTRIBUIȚI

Partida interesatanta, Eastleigh primeste vizita liderului, Leyton Orient, in mecul ce va avea loc marti, de la ora 21:45, in Vanarama National League.

Deloc o echipa care sa aiba pretentii la promovare, de regula se claseaza la mijlocul clasamentului, acolo unde se si afla in acest moment, ocupand pozitia a 10-a, cu 26 de puncte. Moralul este unui bun, dupa golul reusit de Josh Hare, singurul al meciului de la Halifax, a ajuns la cinci victorii in ultimele sase runde, contrar golaverajului deloc prietenos pentru o echipa care are o asemena forma. A inscris de 15 ori, luand cu patru goluri mai multe, ceea ce face din ea cea mai slaba marcatoare din primele 18 echipe ale Vanarama National League.

Personal, ca urmaritor al fotbalului inferior din Anglia, Orient mi-a lasat un gust amar cand a parasit ligile profesioniste, deoarece era o echipa care facea un fotbal deschis. Aflata acum in Vanarama, pare mai dispusa ca niciodata sa revina in League Two si daca o tine ca pana acum, probabil ca asa se va intampla. Cu un singur esec pana in momentul de fata, ocupa primul loc si vine intr-un moment in care moralul este cat se poate de ridicat. In etapa trecuta a facut scor, a castigat cu 4-0 in fata celor de la Hawant, profitand si de avantajul de a avea de partea ei terenul propriu, o componenta importanta.

Jocul prestat de cele doua echipe in ultimul timp a fost clar unul convingator, insa, Leyton Orient stie bine sa abordeze asemenea dueluri, faptul ca a pierdut un singur meci pana in prezent isi spune cuvantul si astept sa duca mai departe forma excelenta avuta pana in prezent, iar in meciul de marti sa plece cu cel putin un punct de pe “Silverlake Stadium”. Macauley Bonne este unul dintre cei mai in forma jucatori ai campionatului, atacantul oaspetilor a inscris pana acum 11 goluri.

Pronostic : X2 pauză / X2 final – cotă 1,47

Lasă un răspuns