DISTRIBUIȚI

Eibar primește vizita ultimei clasate, Leganes, în etapa a 5-a din La Liga, sâmbătă, de la ora 17:15.

Bascii au câștigat doar un meci în acest sezon și ocupă locul 15, cu doar 4 puncte. Chiar și așa, cu trei mai multe decât Leganes, care are un singur punct acumulat.

Anul trecut, Eibar a câștigat ambele manșe cu Leganes, la un scor identic: 1-0. În ultimele cinci întâlniri directe, formația de lângă Madrid s-a impus o singură dată, trei meciuri fiind câștigate de Eibar și unul încheindu-se remiză.

EIBAR ÎȘI GOLEȘTE INFIRMERIA
Antrenorul formației roș-albastre, Jose Luis Mendilibar, primește în sfârșit un respiro din partea accidentărilor. Singurul rămas indisponibil pentru acest meci este Pedro Leon, care nu va reveni înainte de luna decembrie.

În schimb, Pedro Bigas, Calavera și Orellana s-au antrenat normal în săptămâna premergătoare meciului și vor fi pregătiți dacă se va conta pe ei. Ivan Ramis și Kike Garcia sunt aproape refăcuți, la rândul lor, și n-ar fi o surpriză ca măcar unul dintre ei să apară în lotul pentru acest joc.

Mauricio Pellegrino, antrenorul oaspeților, primește în continuare sprijinul conducerii lui Leganes și nu își simte amenințată poziția, în ciuda locului codaș din clasament.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,53

Lasă un răspuns