DISTRIBUIȚI

După ce a încurcat-o pe Real Madrid, joi, 3 ianuarie, într-un meci restanță, Villarreal a ajuns la trei meciuri fără înfrângere, în toate competițiile, și a ieșit din zona roșie a clasamentului, făcând rocada cu Athletic Bilbao. Acum, „Submarinul galben” merge în vizită pe Ipurua, unde va da piept cu Eibarm echipă aflată pe locul 13, cu 21 de puncte acumulate în 17 etape. Bascii au câștigat doar unul din ultimele cinci partide jucate în La Liga, iar în ultimele trei runde au terminat de fiecare dată la egalitate.

EIBAR ARE CIFRELE DIN ULTIMELE SEZOANE DE PARTEA SA

Eibar a câștigat trei din ultimele patru dueluri directe cu Villarreal, în La Liga. Castellonezii s-au impus o singură dată pe terenul lui Eibar, în urmă cu două sezoane, când au câștigat cu 2-1.

Echipa bască nu a pierdut niciuna din ultimele șapte partide jucate acasă în campionat, în timp ce Villarreal a reușit patru remize în ultimele cinci deplasări!

SANTI CAZORLA, MAGISTRAL CU REAL MADRID

„Submarinul galben” își pune speranțele în veteranul Santi Cazorla, care a reușit joi, cu Real Madrid, cel mai bun meci al său de la revenirea în fotbalul spaniol. Mijlocașul a înscris o „dublă” în remiza 2-2 cu „galacticii”, deși nu mai marcase de șapte ani în La Liga!

„Santi este un exemplu pentru noi toți. Sunt foarte bucuros să-l văd revenit la forma care l-a consacrat. Mă bucur nu doar pentru el, ci pentru tot fotbalul spaniol”, a declarat antrenorul lui Villarreal, Luis Garcia Plaza, despre fotbalistul de 34 de ani.

EIBAR, AVIZATĂ DE FORMA BUNĂ A OASPEȚILOR

Forma în creștere a jucătorilor antrenați de Plaza a fost remarcată și de fotbaliștii lui Eibar. „Villarreal joacă în mai multe competiții pe sezon. Este o echipă făcută pentru două meciuri pe săptămână și nu vor resimți atât de mult faptul că au jucat și joi. Meciul dintre noi și ei va avea ritm și sperăm să reușim să-i obosim. Pentru ei, ca și pentru noi, este o partidă foarte dificilă. Trebuie să fim cea mai bună versiune a noastră pentru a-i învinge”, a declarat Ruben Pena, jucătorul lui Eibar.

Mendilibar, antrenorul gazdelor, este suspendat pentru acest meci și nu va avea voie pe banca de rezerve. În plus, din echipa bască lipsește în continuare Pedro Leon, nici acum refăcut după accidentare. Dincolo, oaspeții vin și ei cu câteva absențe: Sansone, Llambrich, Bruno, Jaume Costa și Alvaro Gonzalez. În schimb, revine în lot căpitanul Mario Gaspar, care a fost suspendat pentru meciul cu Real Madrid.

Pronostic : Egal la pauza sau la final – cotă 1,75

Lasă un răspuns