DISTRIBUIȚI

Marti, incepand cu ora 16:00, se va disputa partida Elina Svitolina – Karolina Pliskova, din cadrul grupei albe a Turneului Campioanelor.

Elina Svitolina a pornit „ca din tun” in Turneul Campioanelor. In primul meci, jucatoarea din Ucraina a cedat doar 6 game-uri impotriva Kvitovei intr-un duel incheiat in 2 seturi si intins pe durata a o ora si jumatate. De asemenea, subliniem faptul ca Svitolina a practicat un joc excelent in precedentele 2 inclestari cu Pliskova, invingand-o pe cehoaica „la zero” in ultimele 2 intalniri.

De cealalta parte, la fel ca si adversara sa, Karolina a debutat cu o victorie in Turneul Campioanelor. Aceasta a invins-o pe ocupanta pozitiei a treia din clasamentul WTA, Caroline Wozniacki cu 2-0. Defensiva jucatoareai din Danemarca a fost cu usurinta anihilata de catre eficienta serviciului cehoaicei, ce a servit 4 asi si a avut un procentaj de 68% puncte castiga cu primul serviciu.

Plecand de la cele mentionate anterior, suntem de parere ca jucatoarea din Ucraina va reusi sa gaseasca „armele” necesare pentru a o invinge pe Pliskova. De aceea, alegem sa pariem pe un joc consistent al Elinei.

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana in prezent de 7 ori in circuitul profesionist. Jucatoarea din Cehia a avut castig de cauza in 4 partide, in vreme ce Svitolina s-a impus in ultimul duel direct.

Pronostic : victorie Elina Svitolina – cotă 2,07

Lasă un răspuns