DISTRIBUIȚI

Sambata, de la ora 19:00, Elvetia si Islanda isi masoara fortele intr-un duel din cadrul Ligii Natiunilor. Cele doua echipe fac parte din prima divizie, Grupa a 2-a.

Antrenata de acelasi Vladimir Petkovic, Elvetia pleaca favorita in acest prim meci din Liga Natiunilor. Ce e drept, rolul de echipa gazda o prinde foarte bine, ultima data cand a pierdut un astfel de meci, a fost pe 28 mai 2016, atunci Belgia era calaul, dar perioada de invincibilitate in meciurile directe este mult mai.mare. Momentul pentru un meci cu miza este.unul prielnic Elvetia vine dupa un Campionat Mondial reusit, competitie in care a atins optimile de finala, de unde a fost eliminata cu 0-1 de Suedia, ceea ce a fost putin surprinzator pentru o echipa care se afla pe locul 8 in ierarhia FIFA.

Islanda pleaca la drum cu un nou antrenor, Erik Hamren a fost numit selectioner dupa ce campania dusa de nordici la Cupa Mondiala a fost una ratata din toate punctele de vedere. A fost eliminata imca din faza grupelor, avand si adversari puternici. Pe locul 32 in topul FIFA, vikingii aveau nevoie de o schimbare si asta pentru ca randamentul lor a fost unul slab. Ptactic, exceptand cele doua meciuri test contra echipelor asiatice, Islanda a piereut sau a terminat la egalitate in toate meciurile din acest an, cand adversare au fost si nationale cu pretentii.

In ciuda unor rezultate bune acasa, Elvetia este echipa care adopta un stil de joc cu inclinatii defensive, iar daca aceasta intra in jocul insularilor, spectacolul o sa fie serios afectat. Una peste alta, dorinta noului antrenor al oaspetilor este de a incepe cu dreptul, cu riscul de a se apara pe doua linii.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,61

Lasă un răspuns