DISTRIBUIȚI

Inter Milano şi-a asigurat locul 3 în Serie A, la finalul turului, după victoria dramatică obţinută cu Napoli (1-0), şi îşi poate consolida poziţia în duelul cu una dintre victimele sale tradiţionale.

6 MECIURI LA RÂND FĂRĂ GOL PRIMIT ÎN TOSCANA

Doar 3 victorii a obţinut Empoli, în istoria confruntărilor directe cu Inter (34 în total). Doar o dată în ultimele 12 meciuri a reuşit să evite înfrângerea, iar în precedentele 6 partide de pe teren propriu nici măcar nu a marcat.

De altfel, ultimul gol înscris de toscani acasă împotriva nerazzurrilor a fost un autogol. În aprilie 2004, Marco Materazzi îşi trimitea mingea în propria poartă şi aducea ultima victorie a grupării de pe Carlo Castellani în faţa milanezilor.

INTER NU CÂŞTIGĂ ÎN DEPLASARE DE DOUĂ LUNI

Au trecut două luni de la ultima victorie obţinută de Inter pe teren străin. Pe 29 octombrie, echipa lui Luciano Saplletti a câştigat cu 3-0 la Roma, cu Lazio. De atunci, două înfrângeri şi două egaluri(unul dintre ele, cu ultima clasată, Chievo).

EMPOLI, DIN NOU ÎN CRIZĂ

„Şocul” adus la echipă de Beppe Iachini a dispărut. Toscanii au luat 10 puncte în primele 4 meciuri cu tehnicianul de 54 de ani pe bancă, dar acum au* trei înfrângeri la rând, o serie în care au primit nu mai puţin de 10 goluri*.

Pronostic : victorie Inter Milano – cotă 1,57

Lasă un răspuns