DISTRIBUIȚI

Situație tipică fotbalului autohton la Energeticianul Petroșani (fosta Șirineasa): cu o zi înaintea meciului din ”intermediară” cu Ripensia, clubul din Valea Jiului a numit al patrulea antrenor în doar 11 etape. Adică, în medie, trei tehnicieni demiși la fiecare al treilea joc de campionat!

Cel numit marți seara este Bogdan Andone, ex-Metaloglobus. La primul joc, Andone a scos un 1-1 la Ripensia Timișoara, cu un gol încasat în minutul 90.

REVEDERE DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ
Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11:00, Energeticianul (loc 10, 17 puncte) așteaptă vizita celor de la ACS Poli (loc 19, cinci puncte). Practic, Andone se revede cu poliștii după șapte zile. Sâmbăta trecută, la cârma celor de la Metaloglobus, tehnicianul trecea la limită de bănățeni, cu 1-0.

CATASTROFĂ LA ”ALB-VIOLEȚI”
Sub nicio formă nu-și revin bănățenii: doar un punct au scos în ultimele opt etape de Liga 2. În ultimul joc, ACS Poli au pierdut acasă cu Chindia Târgoviște, cu 1-3.

Deși este pe penultimul loc, trupa lui Ștefan Nanu începe excelent partidele. Practic, cu Chindia a fost pentru a patra oară în acest an când timișorenii pierd un meci după ce au condus cu 1-0:

  • Etapa 1: Farul Constanța – ACS Poli 4-1
  • Cupa României: UTA – ACS Poli 2-1
  • Etapa 7: ACS Poli – Sportul Snagov 1-2
  • Etapa 11: ACS Poli – Chindia 1-3

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Cinci victorii și un singur eșec are Energeticianul, în meciurile de pe teren propriu * Vlad Rusu, golgeter al gazdelor, cu opt goluri, este incert după ce s-a accidentat în meciul cu Brăila (4-0) de sâmbătă. * ACS Poli (25 de goluri încasate) a primit gol în fiecare din meciurile oficiale din această ediție. * La timișoreni, revine închizătorul Pop, după suspendare. Efectivul timișorean e lipsit de jucători de prim 11 precum portarul Smaranda, mijlocașul Mrkela, iar atacantul Velcotă este exclus din lot. * O singură victorie stagională are ACS Poli: 3-2 cu Ripensia (etapa a 3-a).

Pronostic : victoire Energeticianul – cotă 1.35

Lasă un răspuns