DISTRIBUIȚI

Încă o echipă românească a intrat în insolvență. Este vorba despre Dacia-Unirea Brăila, club de tradiție, dar care în ultimii ani are probleme financiare extrem de grave. Primul meci în noua ”calitate” pentru brăileni va avea loc sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11:00.

Așadar, la Petroșani se duelează Energeticianul (locul 10, 13 puncte) și ”lanterna roșie” Dacia-Unirea (loc 20, patru puncte). Este prima dată când se confruntă aceste echipe într-un joc oficial.

PAS GREȘIT PENTRU NOUL ANTRENOR
Instalarea noului antrenor, Viorel Tudorache, nu a adus rezultatele mult așteptate pentru Energeticianul. În etapa trecută, petroșenenii au pierdut, 0-1 la Techirghiol, cu Farul, îndepărtându-se la cinci puncte de locul 3, cel care duce la barajul de promovare.

Este important însă de știut că Energeticianul este destul de puternică pe teren propriu. Formația lui Vlad Rusu (golgeter, cu opt reușite) a câștigat patru din cele cinci jocuri disputate la Petroșani în actualul sezon al Ligii 2. Fosta Șirineasa a cedat doar cu Petrolul, 0-3 pe 8 septembrie.

FĂRĂ VICTORIE ÎN LIGA 2, DIN 26 MAI
Dacia-Unirea Brăila a câștigat ultima dată în Liga 2 pe 26 mai, deci în stagiunea trecută, atunci când se impunea cu un 5-1 incredibil pe terenul celor de la UTA.

Interesant este însă că ultimele trei deplasărioficiale nu au fost pierdute de către dunăreni: au reușit câte un 2-2 în campionat, la Metaloglobus și Balotești, iar în Cupă au făcut tot un 2-2, la Axiopolis Cernavodă, câștigând în acest ultimul joc la loviturile de departajare!

Inedit: Energeticianul nu a primit încă niciun penalty, în timp ce Brăila e cea mai taxată formație din Liga 2, dictându-se împotriva ei șase lovituri de la punctul cu var!

Pronostic : sub 3,5 goluri – cotă 1.62

Lasă un răspuns