DISTRIBUIȚI

Sambata, inca de la ora 15:00, Energeticianul joaca contra Petrolului Ploiesti, in etapa cu numarul 6 din Liga a 2-a Casa Pariurilor.

LIVE VIDEO : Energeticianul – Petrolul

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Energeticianul lasa impresia ca poate mai mult decat o simpla nou-promovata, asta in conditiile in care are parte de o saptamana aglomerata. In ultimele sapte zile a jucat de doua ori, castigan duelul nou-promovatelor, cu Aerostar Bacau (4-3), pentru ca apoi sa mearga in vizita la Pitesti, cand a evoluat la mijlocul acestei saptamani contra celor de la FC Arges. Statutul de echipa gazda ii convine mai mult, toate victoriile obtinute de Energeticianul au venit ca urmare a unor jocuri pe care le-a disputat acasa, reusind ca in fiecare joc sa inscrie cel putin doua goluri.

Petrolul Ploiesti are parte de sustinerea publicului, dar se pare ca la nivel de conducere exista ceva disensiuni si asta ar putea sa aduca mutarea echipei din oras. Totusi, pana cand aceasta se va realiza, ea ocupa locul 9, cu sapte puncte, avand un meci mai putin decat o parte dintre echipele care stau mai bine decat ea in clasament. In etapa trecuta a fost readusa repede cu picioare pe pamant, dupa ce a pierdut cu 0-1 meciul pe care l-a avut in deplasarea contra lui Metaloglobus Bucuresti, la finalul unei partide in care a evoluat mult sub asteptari. Acela a fost singurul meci pierdut.

Daca exista un element comun al celor doua echipe acela este apararea, ambele se axeaza mult pe faza defensiva si in aceste conditii ar putea sa fie greu sa vedem mai multe modificari de scor. Totusi, conform declaratiilor celor doi antrenori, Petrolul este formatia care are asteptari mai mari si pe care cred ca o sa o vedem mai mult in atac, in ciuda replicilor timide oferite de-a lungul deplasarile acestui sezon.

Pronostic : Sub 2.5 goluri – cotă 2,00

Lasă un răspuns