DISTRIBUIȚI

Espanyol – Eibar, primul duel din etapa cu numărul 6 din Spania, de marți, de la ora 21:00, opune două echipe cu aceeași situație în clasament, dar aflate în momente diferite de formă.

EIBAR, NEÎNVINSĂ DE TREI ETAPE
Dacă echipa catalană a început mai bine sezonul, în ultimele trei meciuri jucate are două înfrângeri, cu Alaves și cu Real Madrid. Dincolo, Eibar a început ezitant, dar a revenit pe parcurs și acum are trei meciuri fără înfrângere: un egal și două victorii.

Ambele formații au câte doi jucători în infirmerie, David Lopez și Javi Puado la gazde, respectiv Calavera și Pedro Leon la echipa bască.

Espanyol nu a mai cunoscut succesul în fața lui Eibar de cinci partide, iar anul trecut bascii s-au impus și în tur și în retur. Situația este cu atât mai dificilă pentru antrenorul catalanilor, Rubi, cu cât a avut abia două zile la dispoziție între meciul cu Real Madrid și cel cu Eibar pentru a pregăti echipa.

ESPANYOL A CÂȘTIGAT MAXIMUL DE PUNCTE ACASĂ
Alb-albaștrii au trecut repede peste înfrângerea la limită de pe Bernabeu și vor să recupereze moralul în meciul cu Eibar. „Avem o nouă șansă și trebuie să ne păstrăm mentalitatea de învingători pe teren propriu, așa cum am făcut cu Valencia și Levante. Toate echipele sunt foarte competitive, nu trebuie să ne gândim că ne va fi ușor cu Eibar, dar trebuie să avem exigență maximă de la noi”, a declarat Diego Lopez, care a ajuns la 50 de meciuri în poarta lui Espanyol.

Va fi un meci în care niciuna dintre echipe nu se va lăsa ușor răpusă. Espanyol trece printr-o eclipsă de formă, dar pe teren propriu a reușit să câștige ambele meciuri jucate până acum, iar Eibar, deși neînvinsă în ultimele trei partide, a reușit doar un punct în precedentele două deplasări. Niciuna dintre formații nu are un apetit ofensiv deosebit, dar nici nu primește foarte multe goluri.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,55

 

Lasă un răspuns