DISTRIBUIȚI

În optimile Cupei din Spania , pe RCDE Stadium , Espanyol și Levante vor juca în manșa tur , joi 4 ianuarie 2018 de la ora 22:00 .

RCD Espanyol , formație antrenată de Quique Sánchez Flores a jucat o partidă în Copa del Rey , cu Tenerife formație cu care a remizat 0-0 în deplasare și care a învinso pe propiul teren cu scorul de 3-2 . În ultimul joc din campionat , Espanyol a învins pe propiul teren , scor 1-0 pe Atletico Madrid , grație golului marcat în min. 88′ de atacantul Sergio García .

De cealaltă parte , Levante UD în turul precedent din Copa del Rey a trecut de formația Girona , echipă ce a învinso în deplasare cu scorul de 2-0 și cu care a remizat pe propiul teren , scor 1-1 . În La Liga, formația antrenată de Juan Ramón López Muñiz are două remize , ambele 0-0 , în deplasare cu Sevilla și pe propia arenă cu Leganes .

În ultimele zece întânliri directe , Espanyol a câștigat de trei ori , Levante s-a impus de două ori , alte cinci dueluri s-au terminat la egalitate . Ultima dispută între cele două echipe a avut loc pe 13 octombrie 2017 , atunci Espanyol și Levante au remizat , scor 0-0 .

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,62 (Betfair)

LĂSAȚI UN MESAJ