DISTRIBUIȚI

După eșecul cu 0-1 de la Atena, maghiarii și-au complicat șansele de a prinde prima poziție în grupa 2 (Seria C din UEFA Nations League). Ungaria are trei puncte, este pe locul 3, în vreme ce primele poziții sunt ocupate de Finlanda (nouă puncte) şi Grecia (şase puncte).

Luni, 15 octombrie, de la ora 21:45, în runda a patra a grupei, Ungaria merge în deplasare la Estonia, reprezentativă care nu a scos până acum nici măcar un punct în Liga Națiunilor.

BALTICII, CINCI EȘECURI LA RÂND
Gazdele de luni sunt ”cenușăreasa grupei”, fapt relevat și de traseul modest. Estonia a pierdut toate ultimele cinci jocuri internaționale, iar ultimele trei eșecuri au fost înregistrate la același scor, 0-1.

O singură victorie au reușit balticii în ultimele zece partide: 2-0 cu Lituania, pe 30 mai.

Nici istoria nu îi încurajează: maghiarii au câștigat toate cele patru meciuri ce le-au jucat cu estonienii.

ROSSI RĂMÂNE OPTIMIST
Selecționerul Ungariei, italianul Marco Rossi, nu dezarmează. După înfrângerea de la Atena, și-a reiterat încrederea în elevii săi: ”Am jucat mai bine contra elenilor decât atunci când i-am învins acasă în septembrie cu 2-1. Uneori însă, nu ai noroc. Vom da totul în Estonia pentru victorie. Nu va fi ușor pentru noi, mai ales că în cele două deplasări din această toamnă am pierdut la același scor, 0-1. Însă simt că jocul nostru se îmbunănățește”.

AȘTEPTĂRI DE LA SZALAI
Ungurii vor miza pe ofensivă la Tallinn, iar așteptările cele mai mari vin de la Szalai Adam, atacantul de 30 de la Hoffenheim. Acesta ar putea fi atuul lui Rossi, mai ales că masivul vârf a punctat de trei ori în actuala ediție de Bundesliga.

10 octombrie 2016 este ziua în care Ungaria a izbutit ultima victorie externă. Coincidență, într-o țară baltică: 2-0 în Letonia, unul dintre marcatori fiind… Szalai.

Pronostic : pauză sau final 2 – cotă 1,77

Lasă un răspuns