DISTRIBUIȚI

Meci în premieră între Farul Constanța și Energeticianul Petroșani, cluburi promovate în vară în eșalonul secund. Duminică, 30 septembrie, de la ora 11:00, pe arena din Techirghiol se duelează două trupe despărțite de șapte poziții în tabelă: gazdele stau pe locul 17, cu șase puncte, în vreme ce vizitatorii sunt pe locul 10, cu 13 puncte.

SCHIMBĂRI DE ANTRENORI LA AMBELE ECHIPE
Ambele echipe au schimbat cel puțin o dată antrenorul în acest sezon. La Farul, cunoscutul Petre Grigoraș a preluat echipa în runda trecută, debutând nefericit, 1-5 la Chindia Târgoviște, după ce ”alb-albaștrii”, în proces de preluare a clubului de către Ciprian Marica, fuseseră coordonați tehnic de Ion Barbu.

Dincolo, Cristian Dulca a fost demis după șase runde. George Zima a asigurat un interimat de patru jocuri, iar acum noulantrenor principal este petroșeneanul Marin Tudorache.

Tudorache (50 de ani) a pregătit formații din Ligile 2 și 3, a antrenat Jiul Petroșani sau Minerul Lupeni, iar acum i s-a impus, conform presei, un obiectiv draconic, tipic conducătorilor din fotbalul autohton: să ia punctaj maxim din următoarele patru runde!

Energeticianul este singura echipă din Liga 2 în ale cărei meciuri nu s-a dictat niciun penalty: nici pentru, nici împotrivă!

JALE ÎN APĂRAREA DOBROGEANĂ!
Alături de codașa Dacia Unirea Brăila, Farul are cea mai slabă defensivă din Liga 2, încasând 22 de goluri. O mare parte dintre acestea au venit în ultimele trei runde, când dobrogenii au primit nu mai puțin de 12 goluri!

Situația incertă legată de club și de stadion l-a determinat pe Petre Grigoraș să afirme imediat după preluarea echipei: ”Nu se pune problema cred că de alt obiectiv, decât cel de menţinere în Liga 2, momentan, şi crearea unei echipe care să pună probleme mai târziu”.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,60

Lasă un răspuns