DISTRIBUIȚI

”Alb-violeții” traversează o perioadă aproape perfectă, ajungând pe loc de baraj, cu 24 de puncte. Argeșenii așteaptă vizita unei dintre echipele de nivel mediu din eșalonul secund: Daco-Getica este pe poziția a 12-a, cu 14 puncte.

Meciul dintre cele două are loc sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11:00, în etapa a 12-a din Liga 2.

15 PUNCTE DIN 18 POSIBILE!
Emil Săndoi a condus formația piteșteană spre podium, cu un bilanț excelent: 15 puncte în ultimele șase partide de Liga 2. Singurul pas greșit a fost eșecul de la Aerostar, 0-1, dar apoi ”alb-violeții” au câștigat trei meciuri la rând, toate fără gol încasat.

Ultimul triumf a fost unul care a adus și o bucurie specială pentru fanii argeșeni: 1-0 în derby-ul județean cu Mioveniul, cu un gol marcat de Șerban în ultimul minut de prelungiri. Este drept, piteștenii au jucat din minutul 34 cu un om mai mult.

DACO-GETICA, FOARTE OFENSIVĂ
Echipa lui Marius Baciu nu pare a fi una dintre candidatele la promovare, deși a retrogradat în vară. Cu toate acestea, fosta Juventus este inspirată în atac. Trupa din Colentina a marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele zece meciuri oficiale.

Din păcate pentru ei, bucureștenii au două incertitudini. Din motive medicale, în ultima etapă, 3-0 cu Aerostar, au ieșit din prima repriză de pe teren fundașul Mușat și mijlocașul Stănescu.

Va fi un duel al golgeterilor experimentați și eficienți: la oaspeți, Voicu, cu nouă goluri, este cel mai bun marcator la zi din Liga 2, în vreme ce, la piteșteni, Buhăescu a punctat deja de șapte ori.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Argeșul are cea mai bună apărare din divizie, alături de Snagov, primind doar șase goluri în 11 etape. * Daco-Getica are o rată bună de goluri marcate, 17 reușite. * Trei victorii pentru Argeș (toate cu 2-1) și un triumf pentru Daco-Getica este bilanțul meciurilor directe.

Pronostic : victorie FC Argeș – cotă 1.50

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns