DISTRIBUIȚI

”Îmi doresc să compensăm acest eşec de la Bacău, cu o victorie în partida de duminică, cu Luceafărul Oradea. Am vrut să avem continuitate în rezultate şi sper să revenim cât mai repede în lupta pentru primele locuri ale clasamentului“, acestea au fost primul cuvinte ale lui Emil Săndoi, după înfrângerea cu Aerostar (0-1), în etapa trecută.

A fost întâiul eșec stagional pentru ”alb-violeți, ieșiți astfel din zona locurilor promovabile. Săndoi vrea să recupereze punctele duminică, pe stadionul ”Ilie Dobrin”, de la ora 11:00, în etapa a 10-a, când FC Argeș joacă împotriva Luceafărului Oradea.

LUCEAFĂRUL, PERFORMERA RUNDEI TRECUTE
Bihorenii au detonat bomba în etapa trecută, învingând surprinzător acasă pe Academica Clinceni cu 1-0, prin reușita lui Ludușan (minutul 84). ”Roș-albaștrii” au detronat practic liderul, ajutând indirect Snagovul să treacă pe primul loc.

Echipa lui Cristian Lupuț vine însă după un meci solicitant. Joi, Luceafărul a fost eliminată de Astra Giurgiu din Cupă, pierzând acasă cu 5-1. Bihorenii au rezistat însă în primele 45 de minute, la pauză fiind 0-0.

JOACĂ GOLGHETERUL BUHĂESCU?
După eșecul de la Aerostar, au apărut și probleme medicale în lot. Mai rău pentru Săndoi este că ele afectează ofensiva. Prezența pe teren a experimentaților Andrei Nilă și Vasile Buhăescu este incertă. Buhăescu este actualmente cel mai bun marcator al piteștenilor, cu cinci goluri stagionale.

TRADIȚIA ȘI STATISTICA, FAVORABILE GAZDELOR
FC Argeș nu a avut nicio problemă contra Luceafărului. În cele trei vizite ale bihorenilor în Trivale, piteștenii au câștigat la ”zero” de fiecare dată: 2-0 (2011 și 2013), 3-0 (2017). Mai mult, Luceafărul a pierdut trei din cele patru deplasări ale sezonului, scoțând doar un 0-0 pe terenul lui ASU Politehnica.

FC Argeș este pe locul 7, cu 15 puncte, iar Luceafărul stă pe poziția a 14-a, cu 8 puncte.

Pronostic : victorie FC Argeș – cotă 1,45

Lasă un răspuns