DISTRIBUIȚI

„Alb-violeții” din Trivale au fost extrem de vehemenți în aprecierile la adresa condițiilor de joc din ultimele două deplasări. La jocurile cu Snagov și Balotești au publicat pe sursele oficiale de comunicare fotografii cu suprafețele acoperite de gheață și zăpadă, dar în toată această poveste au uitat că trebuie să se adapteze condițiilor și să joace fotbal.

Ambele deplasări de săptămâna trecută au fost pierdute, 0-1 la Snagov și 0-4 (!) cu Balotești, ultima formație fiind situată pe locurile de retrogradare.

Pentru a nu pierde contactul cu podiumul, elevii lui Emil Săndoi trebuie să câștige vineri, 7 decembrie, de la ora 17:30, acasă cu Pandurii, în etapa a 21-a din Liga 2. Argeșul este pe locul 6, cu 38 de puncte, în timp ce gorjenii sunt pe o poziție liniștită, 8, cu 28 de puncte.

FĂRĂ EȘEC ÎN TRIVALE

Dacă deplasările sunt neinspirate pentru ei, acasă, ”alb-violeții” se pot mândri că, alături de ”U” Cluj, au cel mai bun bilanț pe teren propriu, cu 26 de puncte din 30 posibile. Ultimul eșec pe arena ”Nicolae Dobrin” datează din 12 mai, atunci când Argeșul a pierdut cu 2-3 contra Baloteștiului. Per total, acasă, trupa lui Săndoi nu a primit decât trei goluri în zece partide!

În ultimele trei jocuri de acasă, argeșenii au trecut de Academica (1-0), ACS Poli (5-0) și Brăila (4-1).

Așa cum se știe, piteștenii nu pot promova deocamdată din punct de vedere juridic, dar mereu au declarat că vor să obțină un loc pe podium.

GORJENII, MOI ÎN DEPLASARE

După victoria cu 2-0 cu Aerostar, Pandurii pregătiți de Adrian Bogoi și-au asigurat o iarnă liniștită, relativ departe de zona fierbinte: „Indiferent ce vom face la Pitești, pot spune că am scos un număr important de puncte”, a declarat tehnicianul.

Gorjenii au un golaveraj care anunță un meci ofertant din punct de vedere al eficacității: 35-30. De notat însă că în ultimele șase deplasări, oltenii nu au scos decât două egaluri.

Altfel, va fi un duel între doi dintre cei mai productivi atacanți ai Ligii 2. Experimentatul Buhăescu (Argeș) a punctat de 11 ori, în timp ce tânărul de 22 de ani Pârvulescu (Pandurii) a ajuns deja la 12 goluri stagionale.

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 1,49

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUngaria – Norvegia , vineri 7 decembrie 2018
Articolul următorUniversitatea Cluj – Chindia Târgovişte , vineri 7 decembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns