DISTRIBUIȚI

După cinci victorii consecutive, Barcelona a avut prima „semi-sincopă”, o remiză pe terenul lui Inter, în UEFA Champions League. Cu toate acestea, catalanii și-au asigurat calificarea în „optimile” competiției și se pot concentra acum pe partidele din liga spaniolă.

Duminică, formația blaugrana primește vizita uneia dintre echipele cele mai solide din punct de vedere defensiv. Betis a remizat, la rândul său, cu același scor, 1-1, cu ceilalți granzi din Milano, rossonerii.

BETIS A CÂȘTIGAT O SINGURĂ DATĂ ÎN ISTORIE PE CAMP NOU. CÂND NU MAI CONTA
Ultima oară când Betis a jucat pe Camp Nou, a încasat două goluri și nu a marcat niciunul. De altfel, în ultimele 12 meciuri directe, Betis nu a câștigat niciunul, a remizat de două ori și a pierdut de zece ori! Ultimele nouă partide directe disputate pe Camp Nou au fost tot atâtea victorii ale gazdelor!

Ultima victorie a alb-verzilor în fața Barcelonei datează din 2011, dintr-un meci în Cupa Regelui, scor 3-1. Chiar și acea victorie a fost inutilă, întrucât în meciul tur, disputat o săptămână mai devreme, Betis a pierdut cu 5-0! Ultima victorie a andaluzilor pe Camp Nou datează din 2005, din manșa secundă a Supercupei Spaniei, scor 2-1. Și atunci, însă, victoria nu avea să le folosească la nimic, întrucât pierduseră acasă la meciul tur, scor 0-3!

Singura victorie a formației din Sevilla pe Camp Nou în campionat s-a înregistrat în urmă cu 20 de ani, în 1998. Atunci Betis s-a impus cu 3-1. Și atunci, ca și acum, catalanii erau lideri, iar Betis era pe poziția a șasea. Trupa blaugrana era însă deja campioană, iar partida s-a disputat în etapa cu numărul 36.

CU MESSI SAU FĂRĂ MESSI?
La meciul de duminică, antrenorul gazdelor, Ernesto Valverde, are de luat o decizie importantă. Tehnicianul basc trebuie să hotărască dacă-l va trimite pe Messi în teren în acest meci sau va amâna revenirea starului său în primul 11. Argentinianul s-a refăcut după accidentare și s-a antrenat normal, dar Valverde nu ar vrea să riște, cu atât mai mult cu cât echipa a funcționat la parametri maximi și fără acesta.

Messi nu este singura grijă a echipei tehnice a Barcelonei. Coutinho s-a accidentat cu Inter și va lipsi în următoarele trei săptămâni, iar Ousmane Dembele este, la rândul său, incert. În aceste condiții, Malcom, care a marcat primul său gol pentru Barcelona pe Giuseppe Meazza, ar putea fi marele beneficiar, urmând să înceapă titular în meciul cu Betis, în atac, alături de Suarez și Rafinha.

În schimb, uruguayanului Luis Suarez îi priesc meciurile cu Betis. Atacantul Barcelonei a marcat nouă goluri în cinci dueluri cu alb-verzii, fiind vorba de una dintre victimele sale preferate.

Pronostic : Sub 4,5 goluri – cotă 1,42

LIVE STREAM : Barcelona vs Betis

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns