DISTRIBUIȚI

Luni 27 august , de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Botoșani , formația locală FC Botoșani va primi vizita formației Sepsi Sfântul Ghrorghe , Intr-un meci contând pentru etapa a 6 a din Liga 1 .

FC Botoșani a început sezonul cu o remiză , 1-1 la Cluj cu CFR , în runda a doua s-a impus pe propiul teren în fața celor de la Hermannstadt , formație pe care a învinso cu scorul de 2-0 . În etapa a III a trupa antrenată de Costel Enache a remizat în deplasare , scor 2-2 cu Universitatea Craiova , tot remiza a fost și în runda a IV a când s-a duelat pe propia arenă cu Astra , de această dată scorul a fost 1-1 . În runda precedentă Botoșănenii a pierdut duelul moldovei , scor 2-1 în deplasare cu Poli Iași .

De cealaltă parte , ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a pierdut în prima etapa , scor 1-0 cu Hermannstadt , apoi a învins cu scorul de 1-0 pe Universitatea Craiova , în etapa a III a a remizat la Giurgiu cu Astra , scor 1-1 . În runda a IV a , a învins pe propiul teren , scor 3-0 pe Poli Iași , ca în runda anterioara să pierdă cu scorul de 2-0 la București pe Arena Națională în fața celor de la FCSB .

De patru ori s-au duelat cele două formații în istorie , FC Botoșani s-a impus de trei ori și un meci s-a terminat la egalitate . În ultima întânlire directă dintre cele două formați FC Botoșani s-a impus cu 1-0 chiar pe Stadionul Central din Sfântul Gheorghe , partida ce a avut loc pe 27 mai 2018 .

LIVE VIDEO : Botoșani – Sepsi

Ponturi pariuri :

# # Cota
Pont : Rezultat final victorie Botoșani 2,00
Pont : Scor corect 2-1 8,60
Pont : Da gol / nu da gol ambele marcheaza 1,85
Pont : Sub / Peste 2,5 goluri peste 2,5 goluri 2,15
Pont : Pauza / Final 1 pauza / 1 final 3,35
Pont : Pauza sau final 1 pauza sau final 1,65
Câștigător fară egal FC Botoșani 1,35

Lasă un răspuns