DISTRIBUIȚI

În epilogul rundei cu numărul 9 din Bundesliga, luni, 8 octombrie, se va dispura partida FC Koln – MSV Duisburg. Confruntarea va avea loc pe „RheinEnergieStadion„, cu începere de la ora 21:30. Formția gazdă încearcă să-și consolideze prima poziție în clasament.

Continuând seria evoluțiilor convingătoare, gazdele s-au impus in runda precedentă, 3-1 în deplasarea de la Bielefeld. Simon Terodde și-a condus și de această dată echipa către victorie, reusind o dubla după golurile marcate în minutele 45+1 și 70. Atacantul în vârstă de 30 de ani, impresionează cu adevărat în liga secundă, având nu mai puțin de 12 goluri marcate în șapte partide. Cu șase victorii obținute în cele opt etape scurse de la începutul sezonului, Koln ocupă prima poziție și pare o candidată serioasă la promovare. Totuși, singurele sincope de până acum au venit chiar pe teren propriu, după 1-1 cu Union Berlin și 3-5 cu Paderborn. De altfel, spectacolul este ca și asigurat în meciurile „țapilor„, în șase din cele opt etape disputate până acum s-au marcat goluri în ambele porți.

De partea cealaltă, oaspeții abordează partida cu moralul la pământ. Cu doar două puncte acumulate până în prezent, aceștia ocupă ultima poziție în clasament și au deja de recuperat șapte puncte pentru a ieși din zona roșie. Parcursul este unul mai mult decât surprinzător, dacă ținem cont de faptul că Duisburg a încheiat sezonul precedent pe poziția a șaptea. Singurele puncte obținute au venit chiar pe teren străin, după remizele cu Union Berlin (2-2), respectiv Magdeburg (3-3). De altfel, defensiva a fost punctul nevralgic al echipei. Cu 17 goluri primite, Duisburg are cea mai slabă defensivă, alături de Inngolstadt, din 2.Bundesliga.

Ultima confruntare directă, disputată în octombrie 2014, în cadrul cupei, s-a încheiat nedecis, scor 0-0. A fost al treilea rezultat de egalitate înregistrat în ultimele patru meciuri directe.

Pronostic : victorie FC Koln – cotă 1,40

Lasă un răspuns