DISTRIBUIȚI

FC Sochaux și FC Metz se vor duela luni seara , de la ora 21:45 , într-un meci contând pentru etapa a zecea din campionatul francez – Ligue 2 .

FC Sochaux-Montbéliard după nouă etape scurse din Ligue 2 , se află pe poziția a 15 a în clasament , cu trei victorii o remiză și cinci înfrângeri formația antrenată de José Manuel Aira are un golaveraj de 6 goluri marcate si 8 goluri primite . În runda precedentă a remizat în deplasare , scor 0-0 cu Nancy .

De cealaltă parte , FC Metz se află pe poziția a treia în clasament , cu șapte victorii și două înfrângeri iar cu un succes ar putea trece peste Brest ocupanta poziției secunde și pe Lens , formație ce este pe primul loc în Ligue 1 . Formația pregătită de Frédéric Antonetti are și un golaveraj bun , 19 goluri marcate și 8 goluri primite . În precedenta rundă , „Les Grenats” a pierdut pe propiul teren , scor 0-1 cu Le Havre  .

De menționat : Sochaux nu a marcat nici un gol în ultimele 3 meciuri , În fiecare din ultimele 6 meciuri jucate de Sochaux s-au marcat sub 2.5 goluri , Metz are acum 19 meciuri consecutive fără egal ,  Sochaux nu a câștigat nici unul din ultimele 3 meciuri.

Pronostic : x2 și peste 1,5 goluri – cotă 1,70

Lasă un răspuns