DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 18:00, în etapa a 15-a din Liga 1, pe arena din Ovidiu, Viitorul așteaptă să bifeze încă un triumf contra uneia dintre echipele cu care nu a avut probleme majore de la intrarea în elită. Dobrogenii au câștigat șapte meciuri, au bifat tot atâtea remize și au pierdut doar de două ori contra Concordiei.

Va fi o nouă revedere între doi componenți ai Generației de Aur: Gheorghe Hagi versus Dorinel Munteanu.

SERIE FORMIDABILĂ PENTRU GAZDE
Viitorul a ajuns la nu mai puțin de șapte victorii în ultimele opt meciuri oficiale. Constănțenii au învins în runda trecută cu 1-0 al Dunărea Călărași și se mențin la doar patru puncte de liderul CFR.

Ultimul meci de acasă nu a fost unul reușit, 2-3 cu Sepsi, dar au urmat apoi nu mai puțin de trei triumfuri externe la rând, în Liga 1 și Cupa României!

În tur, a fost 1-1 la Chiajna, iar în Cupa României, tot în Ilfov, Viitorul a câștigat net, cu 3-0.

Deși par favorite, gazdele vor să-și tempereze entuziasmul prin vocea influentului stoper Țâru: ”Dacă nu îi privim foarte serios, vom avea un meci foarte dificil”.

Doi dintre jucătorii în vogă ai Viitorului, Drăguș și Băluță, au câte trei avertismente, riscând suspendarea în meciul următor, în cazul unui nou ”galben”.

CONCORDIA, CEL MAI SLAB ATAC
Trupa din Chiajna are cea mai neinspirată ofensivă din elită, cu doar 10 goluri marcate în 14 partide. Ilfovenii sunt poate cea mai ermetică echipă din Liga 1, preferând jocurile externe, acolo unde au reușit nu mai puțin de trei victorii în acest sezon.

În ultimele trei meciuri, Concordia nu a reușit să înscrie niciun gol, remizând acasă, de două ori la rând, cu 0-0, contra lui Dinamo și Gaz Metan.

Din 2015 (a fost 2-0) nu i-au învins ”alb-verzii” pe cei de la Viitorul.

Marc și Grădinaru, doi dintre cei mai importanți jucători ai Chiajnei, sunt suspendați pentru cumul de avertismente.

Pronostic : victorie FC Viitorul – cotă 1,53

LIVE STREAM : Viitorul – Concordia

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns