DISTRIBUIȚI

Runda a 12-a din Liga 1 se deschide cu derby-ul Ilfovului. Gazdele de vineri, 19 octombrie, ora 18:00, sunt ”lanterna roșie”, cu doar cinci puncte, în timp ce oaspeții și-au revenit total după instalarea ca antrenor al lui Dorinel Munteanu. ”Alb-verzii” sunt pe locul 10, cu 14 puncte, la doar două lungimi de locul 6, cel care duce în ”play-off”!

UȘOR AVANS PENTRU AMFITRIONI
De când FC Voluntari a intrat în premieră în Liga 1, în 2015, cele două trupe s-au înfruntat de 12 ori. Niciuna dintre reprezentantele Ilfovului nu a reușit să ajungă vreodată în ”play-off”, astfel că duelurile directe au fost numeroase. Voluntariul are un plus, câștigând cinci meciuri, în timp ce Concordia se laudă cu patru victorii. S-au mai consemnat și trei egaluri.

1-1, SPECIALITATEA CASEI
Interesant este că, deși se află într-o situație ingrată în clasament, echipa din Voluntari a reușit să rămână neînvinsă în ultima lună. Ultimul eșec oficial datează din 16 septembrie, când Iașul a câștigat cu 3-2 pe stadionul ”Anghel Iordănescu”.

În acest răstimp, echipa lui Dinu Tudoran a câștigat cu 2-1 cu Botoșaniul în Cupă și a realizat trei scoruri de 1-1 la rând, în prima ligă!

Voluntariul nu a mai câștigat un meci de Liga 1 pe teren propriu din 11 martie, 1-0 cu ACS Poli!

”NEAMȚUL” A ADUS ORDINEA
Dorinel Munteanu a readus rezultatele la Concordia. Deși a pierdut în Cupă, acasă, cu Viitorul (0-3), „Neamțul” a revigorat formația din Chiajna, adunând șapte puncte în trei meciuri de Liga 1.

Concordia a detonat bomba ultimei etape, când a câștigat absolut meritat, cu 1-0, pe terenul celor de la FCSB.

Concordia se simte mai bine în deplasare. În clasamentul jocurilor de pe terenurile străine, cei din Chiajna sunt pe locul 3, cu nouă puncte! Dincolo, cei din Voluntari nu au scos decât două puncte pe teren propriu până acum!

Pronostic : șansa dublă X2 – cotă 1.50

Lasă un răspuns