DISTRIBUIȚI

În 2017, FC Voluntari câștiga Cupa și Supercupa României. Acum, este ”lanternă roșie”, cu opt puncte. În vara lui 2017, Dinamo juca în Europa League contra lui Athletic Bilbao. Acum, stă pe poziția a 12-a, de baraj, cu 13 puncte. Mai mult, ”câinii roșii” au atins un nou prag al penibilității, fiind eliminați joi, la loviturile de departajare, de Csikszereda Miercurea Ciuc, din liga a treia.

Deci, ”scapă cine poate” este deviza jocului de luni, 5 noiembrie, ora 21:00, din etapa a 14-a a Ligii 1. Asta și în contextul în care, joi noaptea, autocarul dinamoviștilor a fost urmărit pe șoselele naționalei de fanii supărați mai mult decât justificat pe favoriții lor.

REZILIERI PE BANDĂ RULANTĂ
Adus cu surle și trâmbițe în această toamnă, Gicu Grozav a reziliat vineri contractul cu Dinamo, după ce a executat lamentabil a cincea lovitură de departajare din duelul cu ciucanii.

Delorge și Mazegue au fost și ei dați afară, singura venire fiind cea a fundașului stânga Naser Aliji (24 de ani), internațional albanez. Acest jucător a fost crescut de elvețienii de la FC Basel și probabil va lua locul lui Popovici, una dintre marile dezamăgiri din perioada de transferuri.

Sunt mari șanse ca și alți doi străini, Gomelt și Katsikas, să fie în curând disponibilizați.

CELE MAI SLABE APĂRĂRI DIN LIGA 1
Cele două oponente de luni au cele mai slabe defensive din elită: Voluntariul lui Dinu Tudoran are 24 de goluri încasate, iar plasa dinamoviștilor a fost ”înțepată” de 20 de ori.

Dacă ilfovenii au reușit două victorii și o remiză în ultimele trei meciuri oficiale de acasă, Dinamo are statistici tot mai slabe. ”Câinii roșii” sunt pe ultimul loc în clasamentul deplasărilor, cu doar două puncte externe!

Există însă și un aspect ce-i încurajează pe elevii lui Mircea Rednic. Dinamo a câștigat toate cele zece meciuri oficiale disputate contra Voluntariului. Mai mult, victoriile au fost consemnat cu cel puțin două goluri reușite în fiecare meci în poarta ilfovenilor.

Pronostic : X2 și sub 3, 5 goluri – cotă 1,63

Lasă un răspuns