DISTRIBUIȚI

Marți, 25 septembrie, ora 16:00, arena ”Anghel Iordănescu” din Voluntari găzduiește un duel între două dintre cele mai modeste echipe, ca formă sportivă, din Liga 1.

Cu 8 puncte la activ, Botoșaniul stă pe locul 12 în elită, în timp ce Voluntariul este ”lanterna roșie”, cu doar 3 puncte!

BĂNCI TEHNICE, ÎN CEAȚĂ
Dinu Todoran are o situație delicată la comanda gazdelor, fiind tot mai dese zvonurile privind iminența unei schimbări.

Nici Costel Enache, la Botoșani, nu are zile liniștite, în ultimul meci de campionat, 0-2 acasă cu Chiajna, demisia sa fiind cerută de publicul local.

AU UITAT SĂ MAI CÂȘTIGE
Ambele trupe trec printr-o situație catastrofală. Ultima victorie oficială a ilfovenilor datează din 9 iunie, atunci când Voluntariul câștiga cu 1-0 acasă, cu Chindia Târgoviște, în turul barajului pentru rămânerea în Liga 1.

Dincolo, Botoșaniul are o singură victorie în această ediție: 2-0 cu Hermannstadt, în etapa a 2-a.

Ca un fapt curios, cele două formații se vor întâlni din nou, pe aceeași arenă, în campionat, după patru zile!

BOTOȘANI, DOUĂ GOLURI PRIMITE PE MECI
În ultimele trei etape, botoșenenii au primit câte două goluri în fiecare partidă (2-2 la FCSB, 2-3 la Călărași, 0-2 acasă cu Chiajna).

Dincolo, Voluntariul a pierdut șansa de a acumula patru puncte în ultimele două meciuri, din cauza golurilor încasate în prelungiri: 2-3 acasă cu Iași (gol primit în minutul 90+4), 1-1 la Sepsi (egalare în minutul 90+6)!

FC BOTOȘANI STĂ MAI BINE LA MECIURILE DIRECTE
Cele două echipe s-au întâlnit de 12 ori din 2015 încoace, de când se confruntă în prima ligă. Moldovenii au câștgat de cinci ori, ilfovenii au trei triumfuri la activ, consemnându-se patru remize.

În ultimele patru dueluri directe, Voluntariul a scos doar un egal, Botoșaniul câștigând restul de trei meciuri.

Pronostic : se califică FC Botoșani – cotă 1,80

Lasă un răspuns