DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 19:15, în etapa a 10-a din Liga 1, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari are loc un nou duel între FC Voluntari și FC Botoșani, în decurs de doar patru zile.

Marți, în Cupă, amfitrionii au învins cu 2-1 și s-au calificat în optimile de finală, dar oaspeții au avut doi eliminați: Piftor (min. 52) și Miron (min. 54)!

CRIZĂ CONTINUĂ ÎN CAMPIONAT
Jocul din Cupă a mai ridicat moralul ilfovenilor, dar probleme din Liga 1 încă așteaptă să fie corijate. Voluntariul nu a câștigat niciun meci în actuala ediție de campionat, având numai trei puncte după nouă partide și ocupând ultima poziție în clasament. De asemenea, elevii lui Dinu Todoran au cea mai slabă apărare a elitei, cu 20 de goluri încasate.

O veste bună a venit însă după meciul de Cupă amintit: Alexandru Tudorie a reușit să marcheze după 11 luni de pauză, atacantul de 22 de ani fiind accidentat o bună parte din stagiunea trecută după o gravă accidentare la ligamente.

ENACHE – ÎN PERICOL, TOT ÎN TRIBUNE
Ca și marți, tehnicianul Botoșaniului, Costel Enache, va lipsi de pe bancă. Acesta își va ispăși a doua etapă de suspendare după eliminarea din meciul de campionat cu Chiajna. Zvonurile privind demiterea sa persistă, dar în continuare conducerea clubului îi acordă credit.

Botoșaniul este pe poziția a 12-a, cu opt puncte, având o singură victorie în prezentul campionat: 2-0 cu Hermannstadt (runda a doua). În meciul de Cupă, Enache nu i-a folosit în primul 11, printre alții, pe Burcă, Roman sau Fabbrini, odihnind mai mulți titulari.

De notat este că marți a fost primul triumf al Voluntariului în meciurile directe, după patru meciuri în care moldovenii au smuls trei victorii și o remiză.

Pronostic : 1x și peste 1,5 goluri – cotă 2,25

Lasă un răspuns