DISTRIBUIȚI

ecital ofensiv pe stadionul Anghel Iordănescu, sub privirile lui Mircea Lucescu. În direct la Digi Sport, Politehnica Iaşi a obţinut o victorie in extremis pe terenul lui FC Voluntari, scor 3-2.

Echipa lui Flavius Stoican a început în forţă partida, iar bara lui Andrei Sin a anunţat deschiderea scorului: Cioinac a înscris cu un lob elegant, după o gafă a portarului.

Ieşenii s-au desprins înaintea pauzei, când Andrei Sin a trecut elegant de un adversar şi nu i-a dat nici o şansă lui Vâtcă.

Voluntariul a fost o altă echipă după pauză şi, după şutul lui Răuţă, respins de Rusu, a redus din diferenţă prin Căpăţînă. Portarul Iaşiului a scos excelent şutul lui Ciucur, dar nu a mai putut interveni în faţa lui Malfleury.

Finalul a fost unul încins: după ce gazdele au trimis în bară, Mihăescu a dat lovitura în minutul 3 de prelungiri. A fost a treia victorie stagională a Iaşiului, care în etapa viitoare va primi vizita lui Dinamo.

WwW.Brfatu-Marian.Ro
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentJuventus – Sassuolo 2-1. Cristiano Ronaldo, primele goluri pentru bianconeri
Articolul următorGirona – Celta Vigo , luni 17 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns