DISTRIBUIȚI

In prima runda din cadrul turneului challenger de la Szczecin (Polonia), marti, intr-o partida programata de la ora 12:00, se vor intalni Federico Delbonis si Andrea Arnaboldi.

Federico Delbonis (locul 100 ATP) : Sud-americanul vine dupa un turneu bun facut la Genoa, acolo unde a reusit sa ajunga pana in semifinale. A fost a doua semifinala pe care a disputat-o in acest an, dupa cea de la Buenos Aires. Ambele turnee s-au disputat pe zgura. Ajuns la 20 de victorii in 34 de partide disputate pe suprafata rosie, Delbonis incearca sa repete parcursul de la Genoa, mai ales ca porneste din postura de favorit numarul 3 al competitiei. Insa, in precedentele doua participari in Polonia, nu a reusit sa treca de faza sferturilor de finala.

Andrea Arnaboldi (locul 178 ATP) : De partea cealalta, italianul nu s-a bucurat de un parcurs asemanator la Genoa, fiind eliminat inca din primul tur. In fata lui Hubert Hurkacz (locul 95 ATP), a trebuit sa se recunoasca invins dupa disputarea unui set decisiv, scor 3-6, 6-1, 2-6. Anterior, Andrea nu s-a descurcat mai bine nici la Como, parasind si aici competitia inca din primul tur. In pofida celor 22 de victorii obtinute pe zgura, in 39 de partide, cea mai buna performanta a obtinut-o la Portoroz (Slovenia), pe suprafata dura. Ajuns in ultimul act, a castigat doar trei game-uri in fata lui Lestienne. A fost singura finala disputata in acest an.

In ultima confruntare directa, disputata in anul 2012 la Casablanca (Maroc), Federico s-a impus in numarul minim de seturi cu scorul de 7-6, 6-4. A fost cel de-al 3-lea succes obtinut in tot atatea meciuri directe.

Pronostic : scor corect 2-0 – cotă 1,91

Lasă un răspuns