DISTRIBUIȚI

Luni, nu mai devreme de ora 19:30, se va disputa partida Feliciano Lopez – Francis Tiafoe, din cadrul primului tur al turneului de la Antwerp, Belgia.

Feliciano Lopez (70 ATP) – Francis Tiafoe (40 ATP)

Jucatorul spaniol va incheia probabil sezonul cu un palmares negativ, pentru prima data dupa 9 sezoane. Lopez a fost numit din 2019 directorul turneului Masters de la Madrid, unde ii va lua locul lui Manolo Santana. Ajuns la 37 de ani, ibericul se va retrage cel mai probabil in 2019, la fel cum a anuntat ca o va face David Ferrer. Victoria de la Beijing cu finalistul de la Shanghai Masters, Borna Coric, arata faptul ca Lopez este inca un adversar foarte dificil in primul tur al turneelor.

Tiafoe a disputat in acest sezon doua finale ATP, la Estoril si Delray Beach, castingand-o pe cea din urma. Confruntarile cu Verdasco, Benneteau si Khachanov de la Wimbledon ne-a aratat faptul ca tanarul american are potential sa progreseze si mai mult, fiind un jucator foarte talentat pe orice suprafata de joc. Dupa infrangerile din primele tururi la Tokyo si Shanghai, Tiafoe are sansa la Antwerp sa reuseasca un turneu bun care sa il propulseze spre top 30 ATP.

Tinand cont de serviciul de stangaci a lui Lopez, dar si de tineretea si forta americanului, anticipam o confruntare echilibrata, cel putin pentru primul set, motiv pentru care am ales urmatorul pronostic: peste 9,5 game-uri in primul set, la cota 1.55.

Pronostic : Peste 9,5 game-uri primul set – cota 1,55

Lasă un răspuns