DISTRIBUIȚI

Joi, 8 noiembrie, de la ora 17:50, în grupa D din Europa League se confruntă două echipe cu probleme foarte mari în campionatele interne în această toamnă.

După un 2-2 la Bruxelles în tur, joi, la Istanbul, meciul dintre Fener și Anderlecht va fi unul crucial în special pentru oaspeți. Înaintea etapei a 4-a, grupa este condusă de Dinamo Zagreb (9p.), urmată de Fener (4p.), Trnava (3p.) și Anderlecht (1p.).

Calculele sunt simple: dacă pierde, gruparea din capitala Belgiei este eliminată matematic.

Fener conduce în duelul meciurilor directe, cu două victorii și două egaluri, în vreme ce vizitatorii de joi au un singur triumf.

FOARTE RĂU ÎN CAMPIONATUL INTERN
”Canarii” de la Istanbul sunt conduși de interimarul Erwin Koeman, după demiterea lui Phillip Cocu. În weekend, Fener a scos un 2-2 (după 0-2 la pauză) în derby-ul cu Galatasaray, rezultat care mai îndulcește situația din clasament, acolo unde ”galben-albaștrii” sunt pe locul 15, cu doar 10 puncte!

Fenerbahce a marcat cel puțin un gol în ultimele 16 meciuri disputate pe teren propriu în eurocupe. Un fapt interesant este că din cele cinci goluri marcate de turci în această grupă, toate au fost marcate după pauză!

ÎN PRAGUL UNEI PREMIERE NEGATIVE
Dacă pierd, ”alb-violeții vor bifa o premieră negativă. Anderlecht este pentru a șasea oară în grupele Europa League, dar până acum s-au calificat de fiecare dat în ”primăvara europeană”.

Nici belgienii nu stau mai bine în campionat. În weekend, ei au trecut cu 2-1 de Beveren, dar poziția în tabelă, a patra, este una sub pretențiile clubului.

Fapt interesant: în ultimele șase meciuri oficiale ale lui Anderlecht, ambele echipe au marcat de fiecare dată cel puțin un gol.

Meciul va fi condus de suedezul Andreas Ekberg, cel cu care belgienii au amintiri plăcute. Cu el la centru, ”alb-violeții” au învins cu 6-1 pe Mainz, în grupele UEL (ediția 2016/17).

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 1,74

LIVE STREAM : Fenerbahce – Anderlecht

LIVE STREAM : Fenerbahce – Anderlecht

Lasă un răspuns