DISTRIBUIȚI

Joi, de la ora 16:00, se va disputa partida Fernando Verdasco – Phillip Kohlschreiber, din cadrul optimilor de finala ale turneului de la Stockholm, Suedia.

Fernando Verdasco a disputat semifinale la acest turneu in sezonul trecut, iar acum isi doreste sa ajunga in ultimul act. Finalist in 2018 la Rio De Janeiro, Verdasco a reusit un turneu foarte bun la Shenzhen, unde ibericul a fost eliminat de Nishioka in penultimul act. Stangaciul spaniol a pierdut insa, surprinzator, cu Basilashvili in optimi la Beijing acum doua saptamani. L-a invins aici la Stockholm cu 6-4, 6-2 in primul tur pe Ebden.

Phillip Kohlschreiber a disputat o singura finala in acest sezon, fiind invins la Munchen de Alexander Zverev. Si-a luat insa revansa in fata mai tanarului sau conational, la US Open, intr-o superba demonstratie de forta si eleganta (3-1 la seturi). Kohlschreiber a reusit un turneu foarte bun si la Indian Wells, unde a pierdut in 3 seturi in fata lui Del Potro, insa l-a invins pe Cilic in turul al treilea al competitiei. Germanul a dispus in 3 seturi, scor 7-6, 6-7, 6-1 de Alex De Minaur in primul tur la Stockholm, iar acum va avea o confruntare asemanatoare cu Verdasco.

Tinand cont de partidele directe, care mereu au fost foarte echilibrate, consideram ca, pronosticul de „handicap +1.5 seturi” in favoarea lui Kohlschreiber este cel mai potrivit pentru aceasta confruntare.

Pronostic : Handicap Kohlschreiber +1.5 seturi – cota 1.58

Lasă un răspuns