DISTRIBUIȚI

Fiorentina și AC Milan este primul meci al zilei din Serie A , Partida se va disputa pe Stadionul Artemio Franchi din Firenze și poate fi urmărit la TV pe canalul DIGI Sport 1 , sâmbătă 30 decembrie 2017 , de la ora 13:30 .

ACF Fiorentina se află pe poziția a 8 a în clasament , cu șapte victorii , cinci rezultate de egalitate și șase înfrângeri . Pe propiul teren formația antrenată de Stefano Pioli a obținut patru victorii două remize și două înfrângeri . Din cele opt dispute pe propiul teren „Viola ” nu a primit gol în trei partide . 1.75 este media golurilor marcate pe propiul teren de Fiorentina și 1,13 este media golurilor primite .

Stefano Pioli nu se poate baza în această întânlire pe fundași Bruno Gaspar și Petko Hristov .

De cealaltă parte , A.C. Milan ocupă poziția a 11 a în clasament , cu șapte victorii, trei rezultate de egalitate și opt înfrângeri . Pe teren neutru formația antrenată de Gennaro Gattuso a obținut trei victorii , o remiză și cinci înfrângeri . În cele nouă deplasări din acest sezon „Rossoneri” nu au primit gol decât în două partide . Media golurilor marcate în deplasare de AC Milan este de 1.67 iar media golurilor primite este de 1,89 .

Gennaro Gattuso nu se poate baza în această întânlire pe fundașul Andrea Conti , mijlocașul Jose Mauri și atacantul Nikola Kalinic .

Cele două formați vin după un meci din Cupa Italiei , Fiorentina a pierdut cu scorul de 1-0 la Roma în fața celor de la Lazio , iar AC Milan a trecut de Inter Milan , scor 1-0 grație golului marcat în min. 104′ de atacantul Patrick Cutrone .

Pronostic : victorie Fiorentina – cotă 2,15 (NetBet)

Te invităm să ne spui părerea ta și ce pronostic ai alege folosind secțiunea de comentarii de mai jos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ