DISTRIBUIȚI

Mai mult de un sfert de secol a trecut de la ultima victorie obţinută de Atalanta pe terenul Fiorentinei, în Serie A. Bergamascii, care nu au mai câştigat în campionat din prima etapă, încearcă să pună capăt acestui tabu duminică.

FIORENTINA, FĂRĂ GREȘEALĂ PE TEREN PROPRIU
Se anunţă o misiune aproape imposibilă pentru Atalanta pe Artemio Franchi. Toscanii s-au descurcat perfect acasă în acest început de sezon. Au câştigat toate cele trei meciuri disputate pe teren propriu şi au un golaveraj de 10-1.

În plus, au pierdut doar de şapte ori în cele 55 de întâlniri directe de la Florenţa. Ultima oară, la începutul anului 1993. Totuşi, echipa lui Stefano Pioli nu reuşeşte să o bată pe Atalanta de patru meciuri, toate încheiate la egalitate.

O ECHIPĂ A CONTRASTELOR
În ciuda seriei negative, Atalanta rămâne o echipă imprevizibilă, capabilă de prestaţii excelente contra granzilor şi care calcă strâmb cu adversarii mici şi medii. Cea mai bună dovadă în acest sens o oferă ultimele cinci meciuri în deplasare din Serie A.

Deşi nu au câştigat, nerazzurrii din Bergamo au remizat cu Lazio, AS Roma şi AC Milan. În schimb, au pierdut în faţa lui Cagliari şi a lui SPAL, împotriva cărora nici măcar nu a reuşit să marcheze.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,76

Lasă un răspuns