DISTRIBUIȚI

Meciul care va juca duminică, de la ora 19:00, va pune faţă în faţă cluburile la care regretatul Davide Astori şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei. Partida directă dintre Fiorentina şi Cagliari devine, astfel, ocazia perfectă pentru a onora memoria fostului fundaş.

PĂRINŢII LUI ASTORI, ÎN TRIBUNE LA FLORENŢA
Davide Astori a murit în somn, în camera sa de hotel, pe 4 martie, înainte de meciul Fiorentinei de la Udine, la 31 de ani.

Cu ocazia meciului de pe Artemio Franchi, cele două cluburi au organizat comemorarea fotbalistului care a evoluat de 179 de ori pentru Cagliari şi de 109 ori pentru Fiorentina.

Va fi realizată o coregrafie specială în amintirea lui Astori, iar părinţii săi, care au fost invitaţi pe stadion, vor primi o placă comemorativă.

SARZII, DOUĂ VICTORII ÎN ULTIMELE TREI MECIURI PE FRANCHI
Nu e prima oară când cele două formaţii se întâlnesc după decesul lui Astori. În luna mai, Cagliari a câştigat, tot la Florenţa, cu 1-0. A fost a doua victorie în ultimele trei partide disputate pe terenul grupării viola.

Asta după ce, anterior, sarzii nu mai bătuseră în Toscana din 1972, de pe vremea lui Gigi Riva.

Cu toate acestea, Fiorentina şi-a câştigat precedentele patru partide de acasă în Serie A. Nu a mai legat cinci succese pe teren propriu din octombrie 2015.

Pronostic : 1x și peste 1,5 goluri – cotă 1.39

Lasă un răspuns