DISTRIBUIȚI

Vineri 5 ianuarie 2018 pe Stadionul Artemio Franchi din Firenze , formația locală Fiorentina joacă în runda cu numărul 20 din Serie A cu Inter Mialn .

Fiorentina F.C. se află înaintea acestei partide pe poziția a opta în clasament și cu un golaveraj de 28 de goluri marcate și 20 de goluri primite . Nouă partide a disputat pe propiul teren „Viola” unde a înregistrat patru victorii , trei remize și două înfrângeri . Media golurilor marcate pe propiul teren este de 1,47 iar media golurilor primite este de 1,05 .

FC Internazionale Milano ocupă poziția a 3 a în clasament cu 41 de puncte la 7 distanță de prima poziție ocupată de Napoli . „Nerazzurri” a marcat în acest sezon 34 de goluri și a încasat 14 . În deplasare formația antrenată de Luciano Spalletti a obținut cinci victorii , trei remize și o înfrângere .

În runda precedentă , ambele echipe au remizat , Fiorentina pe propiul teren , 1-1 cu aC Milan și inter 0-0 CU Lazio .

În ultimele zece dueluri directe , Fiorentina s-a impus de șase ori și Inter de patru ori . În turul acestui campionat , Inter Milan a câștigat cu scorul de 3-0 .

Pentru gazde nu pot evolua în această întânlire pe fundașii Petko Hristov și Bruno Gaspar . De cealaltă parte Inter nu poate conta pe serviciile mijlocașilor Danilo D’Ambrosio și Danilo D’Ambrosio și fundașul Miranda .

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,77 (NetBet)

LĂSAȚI UN MESAJ