DISTRIBUIȚI

Bundesliga programeaza partida Frankfurt – Bremen, sambata, de la ora 16:30, pe „Commerzbank-Arena”. Oaspetii ar putea sa mai faca un 11 de start doar din accidentati.

Frankfurt a deschis sezonul cu o victorie la Freiburg, scor 2-0, datorita golurilor semnate de Muller si Haller. Asta desi oaspetii au fost fara trei jucatori foarte importanti – Rebic, Hasebe si Abraham. Dintre toti, atacantul croat inca mai are probleme si se pregateste separat de echipa. Mexicanul Fabian a fost trimis la formatia a doua, iar viitorul sau ramane incert pentru moment.

Bremen a obtinut un punct in prima runda, 1-1, pe teren propriu, contra celor de la Hannover. Gebre Selassie a marcat in minutul 85, intr-un meci in care Werder a intampinat serioase probleme sa suteze pe poarta adversa. Sigur, conteaza si faptul ca Florian Kohfeldt are o intreaga echipa lipsa din cauza accidentarilor. Astfel, Bartels, Drobny, Harnik, Johannsson, Kapino sau Kauper sunt „out”.

Eintracht a uitat pur si simplu cum e sa piarda pe teren propriu in fata celor de la Werder. Ultima oara cand Bremen castiga aici, in 2009, Pizarro era printre marcatori. Si apropo de veteranul de 39 de ani, acesta a intrat pe teren in confruntarea cu Hannover, asa ca n-ar fi exclus sa primeasca minute si-n aceasta disputa. Per total, Frankfurt este echipa cu mai multe solutii, iar victoria ar trebui sa apartina gazdelor.

Pronostic : victorie Frankfurt  – coă 2,45

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns