DISTRIBUIȚI

Duminica, de la ora 16:30, pe „Commerzbank-Arena”, avem disputa Frankfurt – Hannover, din Bundesliga. Ambele formatii sunt la retrogradare.

Frankfurt a castigat in prima etapa, 2-0 la Freiburg, dar apoi a mai adunat un singur punct in urmatoarele 4 meciuri, avand acum un golaveraj de 6-9 si aflandu-se pe locul 16 in Bundesliga. In ultima runda, a pierdut, in deplasare, cu M’Gladbach, scor 1-3. Rebic a inscris singurul gol pentru Eintracht. Internationalul croat n-a fost titular, el revenind dupa o accidentare, insa sunt sanse mari sa prinda primul 11 in disputa cu Hannover.

Hannover este deocamdata cea mai slaba formatie din Bundesliga. N-a castigat niciun meci, fiind singura echipa care n-a cunoscut gustul succesului in actuala campanie. Are doar 2 puncte in 5 runde, golaveraj 4-9. In ultima etapa, a pierdut, acasa, cu Hoffenheim, scor 1-3. Hannover a incasat gol in ultimele 20 de deplasari din Bundesliga.

Hübers si Prib sunt pe lista accidentatilor, iar Andre Breitenreiter nu se poate baza pe ei. Hannover a luat 6 goluri in cele 3 deplasari din acest sezon.

In stagiunea precedenta, Frankfurt a castigat ambele dispute, 2-1, in deplasare, si 1-0, acasa. De fapt, Eintracht a avut castig de cauza la ultimele 5 dispute directe cu Hannover. Usor, usor, gazdele trebuie sa-si revina. Sa tinem cont si de ce adversari au avut pana acum, unii foarte puternici. Frankfurt are forta necesara sa castige acest duel, mai ales daca Rebic va incepe titular.

Pronostic : victorie Frankfurt – cotă 1,97

Lasă un răspuns