DISTRIBUIȚI

În sezonul trecut au fost pe podium în Serie B, acum se află în coada clasamentului în Serie A. pentru antrenorul lui Frosinone, Moreno Longo, meciul cu Empoli poate fi ultima şansă să-şi păstreze postul.

UN SINGUR PUNCT ŞI ŞASE ÎNFRÂNGERI LA RÂND
Acesta este bilanţul lui Frosinone, înainte de partida din acest weekend. Formaţia lui Longo a reuşit totuşi să spargă gheaţa şi a marcat de trei ori în precedenetele două etape, după ce, în primele cinci runde, nu a trimis mingea în poartă niciodată.

Sunt în pericol să fiu demis? Eu nu renunţ la luptă„, a fost declaraţia curajoasă a tehnicianului de 42 de ani, după eşecul cu Torino (2-3), din etapa trecută. Pentru moment, preşedintele Maurizio Stirpe i-a mai acordat o şansă. Poate ultima.

ŞI TOSCANII SUNT ÎN CRIZĂ
Nici Empoli nu se simte mai bine. Toscanii au o singură victorie, în prima etapă, şi au obţinut un singur punct din ultimele cinci meciuri. În aceste condiţii, au ajuns în premieră în acest sezon pe loc retrogradabil, astfel că un nou pas greşit e de neconceput.

SPECTACOL TOTAL ÎN SEZONUL TRECUT
Când cele două echipe s-au întâlnit în stagiunea trecută, în Serie B, a fost spectacol. S-au marcat nu mai puţin de 12 goluri, câte 6 în fiecare meci. S-a terminat 3-3 pe terenul lui Empoli, care s-a impus în retur cu 4-2.

De altfel, toscanii au avantaj la „directe”: au câştigat cinci din cele 10 întâlniri cu Frosinone, remizând în alte două rânduri. Cu toate acestea, au pierdut singurele dueluri din Serie A, în sezonul 2015/16 – 0-2 şi 1-2.

Pronostic : sub 2.5 goluri – cotă 1.85

Lasă un răspuns