DISTRIBUIȚI

Vineri seară, de la ora 21:30, Fiorentina se deplasează pe terenul nou-promovatei Frosinone, în etapa a 12-a din Serie A. Cu o singură victorie în 11 meciuri, gazdele sunt într-o situație dificilă în clasament, dar n-au mai pierdut de 3 etape consecutive și au arătat un progres constant. Fiorentina vine după trei remize consecutive în Serie A, toate 1-1.

ANTRENORUL E NEMULȚUMIT DE TINERII DIN OFENSIVĂ
Fiorentina e departe de pretențiile conducerii în acest sezon. Echipa lui Stefano Pioli este doar pe locul 8 în Serie A (golaveraj 17-9), dar nu pare capabilă să se implice în lupta pentru locurile de Champions League. Cu un lot divers la dispoziție, Pioli e dispus să facă schimbări majore vineri seară, împotriva echipei de pe locul 19 (golaveraj 9-24).

Doar Chievo are o apărare mai slabă decât Frosinone și alb-violeții vor încerca să surprindă adversarul cu un parteneriat proaspăt în atac. Presa din Italia scrie că Pioli nu e mulțumit de dinamica tinerilor Pjaca, Simeone și Chiesa în acest sezon (doar 5 goluri împreună), astfel că l-ar putea utiliza vineri pe belgianul Kevin Mirallas, ca titular. Francezul Thereau încă nu a jucat vreun meci în acest sezon și nu este exclus ca antrenorul să apeleze la experiența sa.

FIORENTINA NU A CÂȘTIGAT ÎNCĂ ÎN DEPLASARE
La mijloc, Benassi, Veretout și Gerson au fost de neclintit în acest sezon, dar doi dintre ei și-ar putea pierde locul în echipă, în favoarea lui Norgaard (24 de ani) și Eysseric (26 de ani). Cu un suflu proaspăt, Pioli mizează pe dorința de afirmare a rezervelor sale, iar singurul compartiment care va rămâne neschimbat la Fiorentina este cel defensiv. Oaspeții sunt pe locul 3 în topul apărărilor din Italia, dar nu au câștigat încă în deplasare în acest sezon!

Etapa trecută, trupa viola a remizat cu AS Roma pe teren propriu (1-1) și are o singură victorie în ultimele 6 etape. Frosinone vine după un 0-0 la Parma, dar a obținut de curând primul său succes stagional (3-0 la SPAL) și a înscris 10 goluri în ultimele 5 etape din Serie A. În 2016, cele două formații s-au întâlnit pe terenul lui Frosinone și meciul s-a încheiat 0-0.

Nu sunt probleme de lot la Fiorentina, iar Stefano Pioli are de unde alege un prim 11 competitiv, în timp ce Frosinone, care a promovat în 2018 la fix un sezon după retrogradarea în Serie B, nu-i are la dispoziție pe Dionisi, Halfredsson și Paganini.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Fiorentina are cea mai mică medie de goluri înscrise în meciurile sale din deplasare, cu 1.8 goluri pe meci. Patru din cele cinci deplasări ale sezonului au avut mai puțin de 3 goluri
* În 7 din cele 11 meciuri lui Frosionone s-au marcat cel puțin trei goluri, dar în opt dintre ele a înscris o singură echipă
* Fiorentina a primit gol în ultimele 4 etape consecutive, de la Lazio, Cagliari, Torino și Roma

Pronostic : x2 & peste 1.5 goluri – cotă 1,57

LIVE STREAM : Frosinone – Fiorentina

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns