DISTRIBUIȚI

Krzysztof Piatek nu se poate opri din marcat şi este golgheterul Seriei A, cu 6 goluri. O cifră care ar putea creşte, în condiţiile în care Genoa se deplasează pe terenul lui Frosinone, echipa cu cea mai slabă apărare din campionatul italian.

CONTRAPERFORMANȚĂ ISTORICĂ
În etapa intermediară, Frosinone a pierdut categoric, scor 0-4, în faţa unei echipe în criză, AS Roma. Asta nu a făcut decât să confirme că trupa lui Moreno Longo este cea mai slabă din Serie A, chiar dacă nu ocupă ultimul loc.

Pe lângă faptul că a ajuns la 16 goluri primite (o medie de aproape 3 pe meci), nou-promovata a devenit doar a doua echipă din istoria Serie A care nu înscrie în primele şase etape. Cealaltă a fost Catania, în sezonul 1970/71, la finalul căruia a retrogradat.

SCHIMBARE DE ANTRENOR?
În aceste condiţii, nu este surpriză faptul că se vorbeşte deja despre o posibilă demitere a lui Longo. Printre numele vehiculate pentru înlocuirea tehnicianului de 42 de ani se numără şi cel al lui Walter Zenga.

GENOA SUFERĂ ÎN DEPLASARE
Pentru “grifoni”, partida cu Frosinone este ocazia perfectă să pună capăt seriei negative în deplasare. Genoa are opt meciuri fără victorie pe teren străin, iar pe ultimele cinci le-a pierdut primind nu mai puţin de 15 goluri.

Românul Ionuţ Radu a debutat etapa trecută în poarta genovezilor, în victoria 2-0 cu Chievo, şi a avut o prestaţie lăudată de toată lumea. Rămâne de văzut dacă va fi confirmat ca titular şi dacă va reuşi să-şi ajute echipa să lege două partide de campionat fără gol primit, lucru care nu s-a mai întâmplat din februarie.

Pronostic : 2-4 goluri – cotă 1,57

Lasă un răspuns