DISTRIBUIȚI

Frosinone are o misiune imposibilă în etapa a cincea din Serie A. Fără victorie şi gol marcat în primele patru runde, nou-promovata joacă pe teren propriu în faţa campioanei şi liderului Juventus, singura echipă cu punctaj maxim şi care este galvanizată de succesul în inferioritate numerică obţinut la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor, 2-0 cu Valencia.

ABSENȚE DE MARCĂ ÎN TABĂRA BIANCONERILOR
Formaţia lui Massimiliano Allegri porneşte clar cu prima şansă, deşi are două absenţe de marcă. Douglas Costa a primit patru etape de suspendare, după ce l-a lovit şi l-a scuipat pe Di Francesco, în meciul cu Sassuolo, din etapa trecută, iar Sami Khedira s-a accidentat şi va indisponibil 3 săptămâni.

Andrea Barzagli şi Mattia De Sciglio, de asemenea cu probleme medicale, completează lista absenţilor la Juve.

DORINȚA DE REVANȘĂ A LUI RONALDO
Eliminat uşor în meciul cu Valencia, Cristiano Ronaldo se anunţă principalul pericol pentru Frosinone. Portughezul, care în etapa trecută a reuşit primele goluri în Serie A, vrea să facă uitat incidentul de pe Mestalla şi să-şi îmbunătăţească cifrele în campionat.

A doua cea mai slabă apărare din Italia (10 goluri primite) se anunţă victima perfectă pentru lusitan.

FROSINONE, EGAL ISTORIC CU JUVE
Considerate victime sigure, gazdele nu pot decât să facă apel la istorie. Primul punct al clubului în Serie A a fost obţinut chiar împotriva lui Juventus. S-a întâmplat în 2015, pe 23 septembrie, ziua în care are loc şi această confruntare.

Coincidenţele nu se opresc aici: era tot etapa a cincea. Blanchard a marcat în minutul 90 la Torino, iar Frosinone a plecat de pe terenul bianconerilor cu un egal istoric, 1-1.

Pronostic : 2 pauză / 2 final – cotă 1,56

Lasă un răspuns