DISTRIBUIȚI

Duminică, de la ora 14:00, Fulham și Arsenal se întâlnesc pe „Craven Cottage” într-un derby londonez aflat la episodul 56. Până acum, „tunarii” au câștigat 37 de partide, alte 10 s-au încheiat la egalitate și doar de 8 ori s-a impus Fulham. Se anunță un spectacol ofensiv desăvârșit!

AUBAMEYANG E BOLNAV ȘI AFLĂ DACĂ VA JUCA DOAR ÎN ZIUA MECIULUI
Fulham a avut un start mixt de sezon: trupa lui Slavisa Jokanovic impresionează deseori în atac, unde tridentul format din Schurrle, Vietto și Mitrovic provoacă mereu panică în careurile adverse. Defensiva londoneză nu este însă suficient de experimentată și de solidă, primind 16 goluri până acum, în 7 meciuri de Premier League. Duminică, Fulham nu se va putea baza pe Bryan, Fosu-Mensah și Kebano, dar Unai Emery are probleme mai mari de lot. Aubameyang este incert, Cech, Koscielny și Maitland-Niles sunt accidentați, iar Ramsey are probleme personale și a cerut sa fie învoit.

EMERY A ANULAT ANTRENAMENTUL DE VINERI
Arsenal trebuie să abordeze meciul din campionat la doar câteva zile după deplasarea de 6.000 de kilometri din Azeribaidjan, unde a avut loc partida de Europa League cu Qarabag. Pentru a fi sigur că jucătorii săi își mențin prospețimea, managerul Unai Emery a anulat antrenamentul de vineri! Până acum, Arsene Wenger ținea neapărat ca echipa să se antreneze după partida din Europa, dar Emery crede că odihna le va face mai mult bine starurilor sale. Arsenal a câștigat ultimele 3 dueluri cu Fulham, scoruri 2-0, 3-1 și 1-0.

După un start modest de sezon, Arsenal a urcat până pe locul 5 (golaveraj 14-9) și are o serie de două victorii consecutive fără gol primit în campionat. Fulham, nou-promovată, este doar pe locul 17 (golaveraj 8-16) și are 4 etape consecutive fără succes. Runda precedenta, alb-negrii au fost surclasați de Everton (3-0), în timp ce „tunarii” au trecut, nu fără emoții, de Watford (2-0).

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Arsenal a câștigat ultimele 5 etape de campionat după ce a condus la pauză * Tunarii au marcat cel puțin două goluri în fiecare din ultimele 6 etape * S-au marcat cel puțin 3 goluri în 7 din ultimele 8 deplasări ale lui Arsenal .

Pronostic : victorie Arsenal – cota 1.68

Lasă un răspuns