DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, de la ora 17:00, Fulham și Bournemouth dispută un meci cu potențial bun de spectacol, chiar dacă cele două sunt la capete opuse ale clasamentului din Premier League. După 9 etape, Bournemouth este pe locul 5 (golaveraj 16-12), în timp ce Fulham se află pe poziția a 18-a (golaveraj 11-25).

CEL MAI PROBABIL MARCATOR AL GAZDELOR ESTE MITROVIC
S-au marcat 36 de goluri în cele 9 meciuri disputate de londonezi în acest sezon, un record al ligii! Nou-promovata Fulham mizează pe tripleta ofensivă formată din Schurrle, Vietto și Mitrovic (sârbul are 5 goluri deja), însă alb-negrii au cea mai slabă apărare din Anglia și Bournemouth ar trebui să profite în această deplasare.

Cu perechea Wilson – King în atac, oaspeții au marcat cel puțin două goluri în 9 din ultimele 12 etape și au un joc combinativ ce poate pune mari probleme lui Fulham. Totodată, cele două formații sunt în topul statisticilor în ceea ce privește cornerele (în medie, Fulham acordă adversarilor 6,33 cornere pe meci), astfel că pariurile pe lovituri de colț pot fi profitabile, într-un duel ce va avea un ritm alert și multe ocazii.

BOURNEMOUTH NU ARE PROBLEME DE LOT
Bournemouth are amintiri plăcute pe Craven Cottage. La ultima vizită pe arena lui Fulham, Bournemouth s-a impus cu un categoric 5-1 (în 2014, în liga secundă), iar londonezii au 6 meciuri la rând fără victorie contra rivalei de sâmbătă.

De altfel, Bournemouth a pierdut doar două din ultimele 16 dueluri directe cu Fulham și Eddie Howe se bazează pe un lot complet în weekend. Omogenitatea este un capitol la care oaspeții sunt clar superiori. De la gazde vor lipsi accidentații Bryan, Cairney, Fosu-Mensah și Chambers. „Trebuie să limităm numărul de goluri primite, altfel nu ne putem salva de la retrogradare”, a declarat antrenorul lui Fulham, Slavisa Jokanovic. Etapa trecută, Bournemouth a înregistrat o remiză albă în derby-ul de pe teren propriu cu Southampton, iar Fulham a pierdut la Cardiff (2-4), ajungând astfel la trei înfrângeri consecutive.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Bournemouth e neînvinsă în ultimele 4 dueluri directe cu Fulham
* Bournemouth a câștigat toate cele 4 meciuri din acest sezon în care a condus la pauză
* În 7 din ultimele 8 deplasări ale lui Bournemouth s-au marcat cel puțin 3 goluri
* În 7 din precedentele 8 partide ale lui Fulham s-au marcat cel puțin 3 goluri

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,58

Lasă un răspuns